46

Отпуснаха му края в "На кафе": Панелист на Гала с дрехите на гаджето си

Панелистът на Гала не е от срамежливите

Георги Блажев е носил клина на гаджето си – актрисата Ива Папазова. Това призна самият той в ефира на предаването „На кафе”.

Писателят, който е сред панелистите в предаването, подхвърли, че се е намъквал в клина на приятелката си съвсем между другото, докато стилистка обясняваше на Гала и зрителите новите модни тенденции.

Водещата попита дали и мъже могат да носят клинове, което Блажев явно разпозна като възможност да се похвали, че е пробвал този на гаджето си. В този момент не бе пред камерите, така че на някои зрителите може да им се е сторило, че признанието им се е причуло. Още повече, че Блажев не продължи темата. Така че не стана ясно дали е ходил някъде, обут в клина на гаджето си, или става дума само за кратка проба.

Ако пък е ходил някъде, пременен с клина й, къде точно и какви са били реакциите – все въпроси, които вероятно вълнуват и последователите му в инстаграм, където Блажев забавлява с остроумни смешки.

Последната е за футболиста Благой Георгиев: „Отпадналите участнички в новия сезон на „Сървайвър” с Благо Георгиев ще отиват на „Островът на бременната”.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Тези

Тези

31.01.2023 | 07:55

Не трябва да се показват никаде освен по тяхната смотана тв , не заслужават и грам внимание . Тези могат само да са интересни за свинята в кочината на село , за да има какво да прави ще го гледа докато яде по...мия и ще гледа п....омия.

Отговори
1 0
Тв критик

Тв критик

31.01.2023 | 07:53

И боже и това е новина ,това клюка за жълти страници в някой селски вестник издаван някъде там на задните части на географията . Където живеят панелки харесващи кафенце от тъпотия и мъже в женски дрехи.

Отговори
1 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?