71

Отново влюбена! Наталия Гуркова на вечеря с мистериозен мъж

Бившата „Мис България“ 1998 година Наталия Гуркова отново е влюбена – в мистериозен мъж, с когото вечеря в центъра на Поморие през уикенда, пише "Флагман".

 
Появиха се папарашки снимки на бившия модел, днес 44-годишна бизнес дама, работеща в сферата на застраховането и пенсионното осигуряване.

Наталия Гуркова изглежда хлътнала като ученичка, а с новия ѝ приятел са като влюбени гълъбчета, свидетелства очевидец на романтичната сцена.

Една от най-красивите български миски се появи в по-небрежен вид, но моментално бе разпозната от почти всички в заведението. Наталия сякаш искаше да покаже, че е преодоляла несгодите в живота си и сякаш е намерила точния мъж до себе си. Кой е чернокосият мачо обаче остава загадка.

 
Наталия Гуркова е вдовица от 2018 година, когато килър застреля съпруга ѝ Джордже Михалевич в Йоханесбург, ЮАР. За черногорския бизнесмен се знаеше, че търгува с диаманти, а след показния му разстрел се появиха подозрения, че е имал и бизнес с мафията.

Бившата „Мис България“ дълго време бе в траур, миналата година се чу, че излиза с известен банкер. Никой обаче не ги видя заедно на публично място, заради което новината си остана в сферата на слуховете.

Сега Наталия за пръв път се показва с мъж до себе си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?