2374

Отново влюбена: Деси Стоянова грейна от щастие без Сашо ВИДЕО

Отсъствието на Сашо Кадиев явно се отразява добре на Деси Стоянова.

Водещата на „Преди обед“ Деси Стоянова очевидно черпи с пълни шепи от летните удоволствия, преди да се завърне към всекидневните предавания в компанията на Сашо Кадиев. От последните публикации личи, че тя изцяло се наслаждава на августовското море, при това на един от най-страхотните български плажове – устието на река Велека.

Чудесното настроение, които носят кадрите от ваканцията на Деси Стоянова определено имат и любовен елемент. И преди някой да се настрои за клюки за скандални летни флиртове, нека подчертаем: Снимките и краткото видео показват, че любовта между Деси и съпруга ѝ Велислав Русев процъфтява, все едно са млади гаджета.

Ако някой се съмнява в това, нека се запита – колко двойки, особено на знаменитости, са постоянно прегърнати и си разменят целувки на кадрите, които пускат в социалните мрежи, особено след 16 години семеен живот и две деца? И колко от тях наистина изглеждат сияещи от щастие, както Деси и мъжа ѝ? Опитът показва, че изобщо не са много, пише сайтът Vihrogon.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Бръммммм пръцццц

Бръммммм пръцццц

10.08.2022 | 14:17

Ааааа коя беше тази ,че не се сещам ? Питам и отговор не искам и не ме интересува . !!!!! А сетих се работи в една селска кабеларка като водеща на селско предаване за овцевъди.

Отговори
1 0
Бубу

Бубу

10.08.2022 | 14:16

Тази пък коя беше

Отговори
1 0
Тв критик

Тв критик

09.08.2022 | 08:09

Не гледам тази тв и не ме интересуват тези хорица.

Отговори
3 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

09.08.2022 | 07:49

ИЗВИНЕТЕ нека е ЩАСТЛИВА но много ХОРА СА нещастни по една или друга причина

Отговори
3 2

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?