3906

Отново щурмува сцената! Лия разкри защо си тръгна от попфолка

Лия стопира кариерата си преди много години, за да се отдаде на семейството си, когото бе на върха на славата си. По думите й това е станало, за да може да отгледа едно хармонично дете, в една красива среда

 

Легендарната Лия отново щурмува попфолк сцената след 20-годишно прекъсване. Тя планира не само нови песни, но и издаде цял музикален албум. Звездата вече чертае нови хоризонти в кариерата си.

Но как по-точно попфолк певицата решава и се осмелява да се върне на сцената след 20-годишно отсъствие, разказа самата тя в "Преди обед" по Би Ти Ви.

Певицата стопира кариерата си преди много години, за да се отдаде на семейството си, когото бе на върха на славата си. По думите й това е станало, за да може да отгледа едно хармонично дете, в една красива среда.

Детето обаче пораства и Лия остава с прекалено много свободно време.

"Всеки си тръгна по пътя и се оказа, че аз имам много свободно време и тъй като съм дейна натура реших, че трябва да направя нещо! Направих един страхотен албум", разказва ветеранката на фолка.

"Не ми беше приятно! Бях свикнала да ги обгрижвам с Жоро (съпруг и дъщеря)", споделя още тя.

Лия е с половинката си от повече от 20 години и се обичат много. Когато се отказвала от кариерата си все пак, не било много лесно.

"Особено в първите години, когато настъпваха хубави празници и поводи за празнуване, а аз бях вкъщи със семейството, с приятели... Чувствах се виновна, че не съм на работа. За мен беше някакъв невероятен стрес в началото", сподели тя.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?