46
Следвайте ни

Отмъстителни до края: Две зодии забавят, но не забравят

viber icon

Астролозите вече добре знаят кой от зодиакалните знаци помни редица лоши спомени особено дълго време. Оказва се, че двама от представителите на зодиакалните съзвездия са напълно неспособни да простят. 
 
 Специалисти по астрология обясняват, че злобата на различните знаци на зодиака се проявява по напълно различни начини. Тя унищожава някои отвътре, докато други й дават изход „към свободата“ под формата на отмъщение, пише actualno.com.

Раците се оказват най-чувствителните в хороскопа. Не е трудно да разстроите тези хора, те са готови сами да измислят извинение, за да таят в себе си гняв. Изолацията и тактът, с които Раците са надарени, не им позволява веднага да разберат връзката си с опонента, което не им пречи да трупат негативизъм в себе си с години и да изграждат зловещ план за отмъщение.

 Сходни с Рака по въпроса с обидата са Скорпионите. Звездите са надарили тази зодия с много труден характер. Сред множеството им отрицателни качества, ясно изпъква злобата. Представителите на това съзвездие са убедени, че „отмъщението е ястие, което трябва да се сервира студено“. Скорпионът може много болезнено да "удари" човек в момент, когато той отдавна е забравил за конфликта и не очаква никакъв ход по тази тема. В продължение на години те трупат своята злоба и методично градят своите пъклени планове. Благодарение на своята невероятна изобретателност, безгранично търпение и енергия, те успяват да постигнат своите макар и години след случката, причинила това отношение.

Преди време пък астролозите си направиха труда да изброят пет знака на зодиака, на които въобще не може да се вярва. Този списък включва: Близнаци, Овен, Лъв, Везни и Стрелец. Последните в този списък са изключително емоционални, те просто могат да забравят, че са обещали да пазят нечия тайна и ще я разпространят до всички наоколо, без да се замислят.

Добродушните Везни, които искат да обсъдят някого, като същевременно не критикуват и не осъждат героя на клюките, ще направи същото.

На Лъва могат да се доверят само представители на семейството му - той никога няма да предаде „своите“, но за останалите това не важи. За останалата част този царствен знак на зодиака като цяло не се интересува какво ще причини и дали ще издаде техните тайни.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?