49

Отмъщението се сервира студено: След скандала в "Черешката" Иво Димчев нанесе съкрушителен удар на участничка

Ексцентричният певец Иво Димчев и силиконката Джулиана Гани се хванаха за гушите. Мегаскандалът, досущ като махленска свада, се разрази в социалните мрежи.

Веднага след като певецът спечели култовото кулинарно предаване „Черешката на тортата“, Гани избухна в профила си в Instagram.

„Господ да пази от такива като теб и нас, и децата ни“, написа тя и добави, че се чувства в тотален културен шок от представянето на Димчев. “Като родител не мога да повярвам, че това "недоразумение" е възприето като "ексцентрично". Не, не, не, няма да приема храната да бъде дъвкана, преди да е сготвена, основното ястие да бъде сервирано в егоцентричната ти мозъчна кутия, както и българският и вкусен айрян да бъде пит от кръвни банки, които имат съвсем друго предназначение!“, добави още тя.

Изпълнителят на „Баница“ не остана длъжен на силиконката и й отговори екстравагантно, отново ползвайки Facebook профила си.

„Защо антиподът на естествената женска красота и олицетворението на долнопробието в (ХХ) хромозомите на България има наглостта да ме нарича изрод и недоразумение?! Бай Ганица се възмущава от Гей Баница, защото пиел вино в епруветка! Парцал без въображение разбирам, но Парцал без чувство за хумор е срам за Парцалите! Уволнена си“, написа той.

„Мнението и изказванията на този човек за мен не са никакъв фактор. Не ме интересуват. Преди „Черешката на тортата“ дори не бях чувала за неговото съществуване“, сподели миската пред „Телеграф“. Тя добави, че седи зад думите си и поведение като това е срамно за децата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Evz

Evz

14.06.2023 | 08:34

И аз мисля,че този "сДУХАЛНИК" е много,прекалено много гнусен.....Г@Й! Все едно гледам конска фек@лия на пътя.

Отговори
2 1
Тоя

Тоя

11.06.2023 | 18:58

Стана по известен и от папата . Стига го разнасяхте този сбърканяк и откачалник. Не търпящ критики вместо да се погледне от страни този.....и да се ви що за Бо...клук е и ,че трябва да се лекува в лудница .

Отговори
6 1
ами,

ами,

10.06.2023 | 17:34

И Джулка и Иво са карикатури и вредни за обществото всеки по своему.

Отговори
7 3
тоя с разтворения анал, Господ го е наказал със СПИН, а

тоя с разтворения анал, Господ го е наказал със СПИН, а

10.06.2023 | 15:07

тоя си мисли, че го е хван за шлифера, като го набиват отзад. Между другото тоя спечели, като се падна с добри хора, които бойкотира всичките с ниски точки, а те него не!

Отговори
9 1
Тази

Тази

10.06.2023 | 11:10

Новина колко време ще е дъвчете.????

Отговори
14 0
2222

2222

10.06.2023 | 10:19

на иво димчев даму дадът един кренвиш и два домата

Отговори
12 0

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?