Следвайте ни

Отмъщение в ефира! Векилска изненада всички с това решение

viber icon

Мариана Векилска изненада всички с решението си да се присъедини към екипа на държавната телевизия. БНТ 1 започва новото предаване „България в 60 минути“ с актуални събития и любопитни истории от цялата страна. То ще се излъчва от 8 септември всеки делничен ден от 17:00 часа. Водещ на предаването ще е именно Векилска, съобщиха от обществената телевизия.

„Връщам се на екран с радост и ентусиазъм и нямам търпение да се впуснем заедно с колегите в страната и със зрителите в едно невероятно приключение из цяла България с #ИсториитеOколоНас“, каза популярната журналистка.

Новият формат на БНТ е насочен към широката аудитория. В първите минути на телевизионната вечер екипът ще предложи преки включвания и репортажи по теми, които засягат всекидневния живот на хората, ще акцентира и върху любопитни инициативи, бизнес решения, обществени събития, образователни проекти, традиции... и всичко онова, което вълнува и движи местните общности. В реализацията на предаването участват четирите регионални телевизионни центрове на БНТ, както и на кореспондентите на обществената телевизия.

„БНТ от години разполага с най-добрите журналистически екипи в регионите. Така успява винаги да показва случващото се близо до хората и това, което пряко ги интересува. С новия формат искаме да превърнем това съдържание в програмен акцент на БНТ 1. Затова и предприехме тази необичайна за големите български телевизии промяна в началото на вечерния часови пояс“, заяви Емил Кошлуков, генерален директор на БНТ и добави:

„Изключително много се радвам, че опитен професионалист като Мариана Векилска се присъединява към нас. Заедно с колегите от регионалните центрове ще създадат предаване, което ежедневно ще надниква в най-интересните кътчета на България“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?