Следвайте ни

Отмъщение от класа! Тя хвана мъжа си в крачка и му го върна тъпкано СНИМКА

viber icon

Младата жена буквално е принудила мъжа си да прави унизителни неща в продължение на седмици пред очите на хората за нейно забавление и за да си върне за унижението, което тя е преживяла.

Отмъщението е толкова странно, че е предизвикало спорове сред потребителите на социалните медии. В станалата изключително популярна публикация измамената жена е разказала, че наскоро е уличила съпруга си в изневяра. Но вместо да подаде молба за развод, тя му предложила сделка, като условията са много неблагоприятни за мъжа. Сега всяка седмица той е длъжен да излиза навън със смешни тоалети, които са му подготвени от любящата му съпруга.

В последната визия на изневерилия, съставена от съпругата му, има всичко, което възрастен мъж не би искал да облече - розова блузка с дълъг ръкав с бели ръкави, шапка в кремав цвят и син детски гащеризон. Но най-лошата част от външния вид е велосипедът с балон и табела: "Това е моят отчаян опит да отмъстя публично на неверния си съпруг! Моля, снимайте го и споделете снимки с жена му в групата ShameMyHubby."

Жена прекали с отмъщението срещу неверния си съпруг

Такъв странен опит за разправа със съпруга ѝ е предизвикал множество реакции сред потребителите в мрежата и в резултат на това спорове. Някои от тях осъждат съпругата, че е решила да остане в подобни отношения с изневерилия съпруг. Други пък укоряват двойката за странното им желание да покажат публично случилото се между тях, сравнявайки го с фетишизма, информира News.com.

"Дори ми е неудобно за нея. Фактът, че тя е останала с мъж, който я е предал, и разказва за това по този начин, е много по-унизителен от това, което той преживява", пише потребител "Сигурен съм, че ако това е най-лошото нещо, което той е изстрадал от тази ситуация, той ще ѝ изневери неведнъж", споделя друг. "Все още мисля, че са луди и дори не са мислили за развод. Това е просто някакъв фетиш", коментира трети.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?