1553
Следвайте ни

Отличен ден за три зодии, но друга ще си скъса нервите

viber icon

Приятна седмица от екипа на "Марица"! Бъдете оптимист с нашия хороскоп и петък вечер ще дойде бързо!


ОВЕН


Трудно ще съхраните спокойствието си днес. Многото срещи и разговори, както и стартирането на нов проект ще ви изнерви. Вечерта е отлично време за почивка и спокойни размисли. Ще ви стане ясно как е най-добре да действате и над какво да се съсредоточите.


ТЕЛЕЦ


Интересен ден. Ще се наложи да експериментирате, да импровизирате и да вземате решения в движение. Всичко ви се удава лесно, а интуицията безгрешно ще ви води. Очаквайте предложения, но съберете повече информация, преди да дадете отговор. Новина ще ви изненада неприятно.


БЛИЗНАЦИ


Днес е време за решаване на въпроси, свързани с бизнеса. Виждате добре в перспектива много от начинанията си и вярно ще оценявате последствията от всяка своя постъпка. Деловите преговори ще са успешни. Очаквайте парични постъпления. Отделете време за повече почивка.


РАК


Отличен ден. Може да реализирате голяма част от идеите си. Често ще се ръководите от интуицията си, но винаги вярно ще оценявате възможните последствия. Успешно ще решите въпроси, свързани с работата или бизнеса. Ще укрепите професионалните си позиции и ще заслужите уважението на партньорите си.


ЛЪВ


Ден за нови начинания. Работата ще ви спори. Ще получите полезна информация. Имате възможност да укрепите деловите си връзки и да се договорите за възобновяване на сътрудничеството с хора, с които и преди сте работили. Вечерта обещава романтични изненади и приятни моменти.


ДЕВА


Започнете деня си с рутинни занимания. Ако всичко върви по план, може да обмислите работата по новите проекти. Ще получите много съвети, но предимно се доверявайте на интуицията си. Имате шанс да решите проблеми, тревожили ви в последно време, и да получите отговори на важни въпроси.


ВЕЗНИ


В началото на деня ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху задачите. Няма да успеете да реализирате новите си идеи, както и да направите всичко планирано. Това не трябва да ви стресира. Ще успеете да свършите най-важното,  а за останалото ще имате достатъчно време.


СКОРПИОН


Денят се очертава добър - ще ви върви. Няма причини за тревоги. Ще успеете да завършите стар проект и някои дребни задачи. Правилно ще разпределите приоритетите си и така ще сте достатъчно бързи и ефективни за постигането на най-важните цели. Вечерта може да релаксирате в компанията на приятели.


СТРЕЛЕЦ


Днес е време да обсъдите бъдещето, да подготвите планове и да ги коментирате с хора, които да ви помогнат да ги реализирате. Уверени сте, а това ще се предава и на околните. Ако ви трябва помощ, ще я получите без проблем. Необичайна среща може да премине в романтични отношения.


КОЗИРОГ


Подходящ ден за обсъждане и решаване на важни въпроси. Ако искате да свършите повече неща, трябва да действате бързо и да не си губите времето. Личните ви отношения се развиват хармонично - отлично се разбирате с близките си. Неочаквани събития ще объркат плановете ви.


ВОДОЛЕЙ


Отличен ден за срещи с приятели. Ще обсъдите много интересни проекти и лесно ще постигнете съгласие. Не всичко може да стартира днес. Приятни изненади ще ви съпътстват през целия ден. Подходящо време е за по-големи покупки, но не прекалявайте.


РИБИ


Днес ще имате напрегнати моменти, но това не са сериозни проблеми. Ще трябва да отделите време за поправяне на чужди грешки. Ще имате срещи, за които дълго време сте се подготвяли. Ако и да сте имали някакви разногласия с тях, сега лесно ще ги преодолеете.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?