Следвайте ни

Отличен ден за няколко зодии, но други да внимават

viber icon

Добър и успешен уикенд от "Марица". Планирайте го на кафе с нашия хороскоп. Пък ако отваряте сайта по-късно, може да отворите направо биричка или да забъркате плажен коктейл.

 

ОВЕН

Отнасяйте се философски към недоразуменията, възникнали в началото на деня. Няма за какво да се тревожите, всичко ще се оправи и по-късно ще настъпи благоприятен период. Ще се видите със стари познати. Благодарение на тяхната подкрепа ще можете да осъществите някои от планове си.

ТЕЛЕЦ

Време за срещи с различни хора. Днес сте искрени и непринудени, а това се харесва на околните. Някои ще искат да станат ваши приятели, други може да се влюбят във вас от пръв поглед. Навреме проявявате инициатива, намирате начин да промените към по-добро отношения, които в последно време са били напрегнати.

БЛИЗНАЦИ

Ден, пълен с вдъхновяващи събития и интересни предложения. Не се отчайвате, ако нещо не върви по план. Старайте се от всяка ситуация да извлечете максималното. Много от нещата ще се получат по-лесно, отколкото сте очаквали. Харесва ви да събирате и анализирате информация.

РАК

Отлично се разбирате с околните. Имате възможност да укрепите стари делови връзки и да получите поддръжка от влиятелни хора. Не е изключено да ви предложат нещо интересно. Засега става въпрос само за предварителни договорки, но вие имате време да съберете повече информация и да обмислите добре всички детайли.

ЛЪВ

Човек, с когото сте се запознали наскоро, ще ви помогне да излезете от неприятна ситуация. В разговор с колеги ще възникнат добри идеи, за чието изпълнение трябва да се запасите с търпение. Ако сте внимателни, навярно ще намерите отговор на доста въпроси.

ДЕВА

Днес трябва да сте внимателни, особено ако става въпрос за неща, важни за близките ви. Повече от обикновено ще трябва поемате отговорност и заради другите. Ако действате правилно, може да се справите с доста от проблемите, които са ви тревожили. Отделете време да обмислите по-детайлно някои неща.

ВЕЗНИ

Важно е да бъдете спокойни. Ако не се поддадете на емоциите и провокациите, ще се справите отлично и с най-неприятните дела. Интуицията също ще ви помага. Може да въведете в ред деловите и личните си отношения, да напомните за себе си на хора, с които отдавна не сте се виждали.

СКОРПИОН

Отлично време за всякакви интересни и полезни дела. Мнозина от вас ще са изненадани приятно, а събития ще ви впечатлят. Добре знаете какво искате и няма да отстъпите, ако възникнат трудности. Настойчивостта ви помага лесно да се стравите с непредвидените ситуации.

СТРЕЛЕЦ

Сложен и ползотворен ден. Дава ви шанс да постигнете успехи в много дейности. За мнозина от вас старите знания ще се окажат полезни. Приятелите с удоволствие ще ви подкрепят. Пред вас ще се открият интересни възможности и ще направите полезни запознанства.

КОЗИРОГ

В началото на деня се постарайте да бъдете търпеливи. Не обръщайте внимание на приказките и не се поддавайте на провокации. Не е най-доброто време за общуване, но ако постъпвате правилно, няма да имате сериозни проблеми. С финансите сте добре, но все пак бъдете предпазливи при харченето на пари.

ВОДОЛЕЙ

Ден за всякакви срещи. Отлично ще се разбирате с хората и ще намирате правилния подход към всеки един от тях. Не е изключено точно днес да оценят високо вашите идеи. С близките си може да говорите за важни дела, без да се опасявате, че може да възникнат разногласия.

РИБИ

Отличен делови ден. Имате шанс да сключите изгодни сделки, както и да намерите хора, които да ви помогнат в реализацията на вашите идеи. Не са изключени интересни предложения и в работата. Отлично ще се разбирате с близките си. Може спокойно да им се доверите във всичко.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?