1553
Следвайте ни

Отличен ден за 4 зодии, Девите се нуждаят от кураж

viber icon

Нова седмица, нов късмет. Какъв е той? Сипвайте кафето и четете. 

 

ОВЕН

В началото на деня може да бъде доста трудно и всяко недоразумение може да ви донесе неприятности. С течение на времето влиянието на положителните тенденции ще се увеличава. Ако през първата половина на деня ще постигнете успех, като действате самостоятелно, то втората е чудесна за работа в екип.

ТЕЛЕЦ

Страхотен ден да започнете нещо ново. Появяват се интересни идеи и изобщо не мислите да отлагате изпълнението им. За щастие, наблизо има хора, които са готови да ви подкрепят. Възможно е финансовият или имуществен проблем, който наскоро притеснил всички, да бъде разрешен.

БЛИЗНАЦИ

Не се страхувате от нови неща и готови сте да експериментирате. Умеете да се справяте със сложни въпроси. Често имате късмет, обстоятелствата са благоприятни и постигате дори повече, отколкото сте очаквали. Някои хора гледат това със зле прикрита завист, но приятелите се радват на вашия успех.

РАК

Страхотен ден за намиране на съюзници. Споделете идеите си, говорете за плановете си и ще се изненадате колко много хора са готови да ви подкрепят в изпълнението им. Преговорите вървят добре, можете да обсъждате сложни и важни въпроси, без да се страхувате от сериозни разногласия.

ЛЪВ

Забързан ден. Днес трябва да се занимавате с няколко неща едновременно. Освен това всяко от тях изисква сериозен подход, внимание към детайлите и точност. Опитът и изобретателността ще ви помагат. Благодарение на тях често ще намирате решения, които са удовлетворяващи.

ДЕВА

Вие сте внимателни и се опитвате да не поемате рискове там, където можете да го избегнете. Това не е лошо, защото по този начин ще избегнете грешки и необмислени действия. Но понякога пропускате възможности, от които може би си струва да се възползвате. Малко решителност би била добра за вас.

ВЕЗНИ

Знаете какво искате и сте готови да работите усилено, за да постигнете целите си. Хората около вас знаят на какво сте способни и често ви предлагат нещо интересно и необичайно. Внимавайте с парите, защото няма да получите средствата, които чакате. Отделете време за преосмисляне на плановете си.

СКОРПИОН

Добър ден за обсъждане на важни въпроси и за дела, в които има много трудности. Ще намирате правилните думи и солидни аргументи, благодарение на които нещата ще се движат напред. Хората, които преди това са имали съмнения относно вашите знания и опит, ще разберат, че са сгрешили.

СТРЕЛЕЦ

Не е лесно да съберете мислите си. Понякога е трудно се избере най-важното. Тук съветите на човек, на когото имате доверие, ще ви бъдат полезни. Добре е да планирате пътувания за този ден. Далеч от дома са възможни интересни запознанства и срещи с хора, които могат да играят важна роля в живота ви.

КОЗИРОГ

Ден на страхотни идеи и истински прозрения. Днес имате възможност да откриете нещо важно и да погледнете познатите неща по нов начин. Някои от вас ще имат напълно нови цели, за които са готови да положат огромни усилия, за да ги постигнат. Благоприятен ден за бизнес преговори.

ВОДОЛЕЙ

Денят е идеален за почивка и повече време с любимите хора. Проблемите обаче изискват внимание. Трябва да положите необходимите усилия и да се съсредоточите върху тях. Започнете с най-важните неща и се опитайте да не се разсейвате. Приятели ще помагат често.

РИБИ

Страхотен ден за бизнес срещи. Интуицията ви е необичайно остра днес. Нейните съвети са особено точни, когато става въпрос за пари. Едва ли днес ще започнете да ги харчите за дреболии, но със сигурност ще се възползвате от възможността да направите печеливша инвестиция.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Биткойнър

Биткойнър

04.10.2021 | 21:23

Как лесно и бързо да печелим криптовалута Биткойн, само тук и сега : http://bitcoinzavseki.blogspot.com

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?