49

Откровения в "Сървайвър": Павел призна нещо страшно за миналото си

В "Сървайвър" участниците вече започнаха да се отпускат и това доведе до интересни за зрителите признания

Огромен кураж показа синът на легендарния вратар Здравко Здравков в "Сървайвър". Брокерът Павел разкри своя тежка зависимост, без да се страхува от реакцията на зрителите.

"Започнах да играя футбол на 8-годишна възраст. В последните години от кариерата ми се запалих по хазарта, по спортните залози, но не смятах това за проблем. Откакто обаче спрях футбола, станах зависим“, обяви той в Доминикана, където е част от племето „Войни“.

Павел не иска да го свързват с популярния му баща, който навремето беше вратар на „Левски“ и на националите, а през 2008 г. участва в третия сезон на „Сървайвър“, пише show.blitz.bg. Брокерът се надява да не бъде възприеман само като сина на Здравко Здравков, а да покаже характер и да изиграе играта по свой начин.

В риалитито обаче той носи медальона на някогашното племе на татко си - Мого Мого, което получил от баща си преди да тръгне към приключението. „Тази огърлица е близо до сърцето ми и ми дава сила“, обясни Павел.

Със сигурност и той, и останалите участници ще имат нужда от много сила, за да понесат екстремните изпитания. Актьорът Филип Буков вече припадна няколко пъти от изтощение, а междувременно от предаването си тръгна юристът Крум Цонев, след като получи най-малко гласове от зрителите.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?