49

Откровена до болка: Алекс призна за срама от Петканов и любовника италианец

Александра Богданска най-накрая събра сили да говори за скандалната раздяла с Даниел Петканов. Със сълзи на очи тя разкри през какъв кошмар преминава и как с помощта на психолог излиза от тази криза. 

Противно на очкаванията, Даниел е този, който иска развод. А Александра за първи път разкрива дали има замесен трети човек в техните отношения и какво решение са взели за сина си Габриел. 

"Случи се един шок за мен. Имам вина, че се стигна дотук, защото не съм усетила някаква идикация от негова страна, че нещо му е липсвало. В един момент той ми каза: "Пределът ми е достигнат, не мога да търпя повече и искам да се разведем". Около месец се бях вкопчила в него и го натисках да размисли, много семейства преминават през това. Но той каза, че не е щастлив и аз трябваше да се съобразя с това. Аз бях щастлива с него. Бях решила, че това е моят мъж, за него ще се омъжа и от него ще имам деца".

"Аз очаквам от човека до мен да дойде и да ми каже, ако има нещо, което го приетснява и не му харесва в мен. А пък той е очаквал аз да отида и да го попитам дали има нещо, което го притеснява в моя характер и действия. Това не съм го правила и го отчитам като грешка", разказа тя в "Търси се".  

"Няма трети човек нито от моя страна, нито от страна на Даниел.  Минах си доволно през всички състояния - през агресията, обвинението и затова тръгнах на психолог, където ми помогнаха да премина през това. Когато се отдадеш на емоциите преминаваш по-лесно през това и чувстваш облекчение". 

"В момента отношенията ни с Даниел са добри, общуваме предимно за неща, които са свързани със сина ни Габриел и как той да бъде щастлив. Психоложката ни посъветва са имаме т.нар. споделено родителство - колкото време е при мен, толкова да е и при Дани. Аз имам син и той има нужда от баща. А Дани е страхотен баща.

Много търпелив човек съм и не знам какво трябва да направи човек, че да повиша тон. Детето ме накара да се чувствам още по-свързана с Дани в това наше ядро като цяло. 

Сърцето ми е не е готово за нова любов, страх ме е. Ако раздялата се беше случила по-плавно, може би щях да го приема за нормално. Но аз горях в тази любов и изведнъж някой ме попари", откровена е до болка най-успешната родна инфлуенсърка. 

При първата ни раздяла с Дани преди години имах страх да излизам навън и да се показвам пред хора. Правеха се много колажи с различни шеги, свързани със ситуацията тогава. Тогава се разделихме, защото отидох да работя в Италия като хостеса, исках да си изкарам пари и да си сложа гърди. Харесах си едно момче италианец и като се прибрах в България Дани разбра, стана ясно, че и той е бил с други жени, но фокусът остана върху мен. Пък аз не умея да соча другия с пръст и да казвам : "И ти си го правил".

Той ме накара да изживея много голям срам, да се почувствам лош човек. С това момче от Италия обикаляхме много, понеже беше с големи възможности, возихме се на собствената му яхта и вътрешно се питах какво ли прави Дани. Послушах вътрешния си глас и реших, че има нещо недоизживяно. Ако не се бях върнала при Дани, щях цял живот да се питам какво щеше да стане, ако се бяхме сдобрили и дали щяхме да имаме щастливо семейство. 

Най-силното нещо, което ми помогна при раздялата, е Габриел. Какъв пример му давам на него?! Каква майка искам да бъда за сина си - това си повтарях непрекъснато. Иксам той да бъде силен човек и да вземе моя пример", разказа през сълзи тя. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
9 коментара
Нанс

Нанс

29.05.2022 | 20:51

Алекс, класи си над оня глупендер.гледай напред, ще постигнеш много и ще бъфеш много щастлива без комплексара.

Отговори
16 2
Българин

Българин

29.05.2022 | 20:37

Страшна "трагедия". Нямам думи.

Отговори
10 3
Toshko

Toshko

29.05.2022 | 17:24

Абе тя е еб***а и онзи не може да я удържи за това избяга от нея, и добре направи

Отговори
13 12
Хм Хм

Хм Хм

29.05.2022 | 16:49

Нямало трети човек, но тя си харесала един заможен италианец, а той също имал други жени. Нещо не можете да дефинирате проблема, ако и двамата се замислят, са сред топ щастливците на света, живеят от добре, по-добре, задоволени, пътуват, живеят в лукс. Я да се разходя до Видин, до някое село да видят какво значи живот, да пообиколят Индия примерно, да видят какво значи бедност и проблеми и хората пак са щастливи и добронамерени. За мен това са незрели хора. Я си стъпете здраво на краката и осъзнайте реалността. Никога няма да са щастливи, защото не осъзнават какво имат. Я да се пуснат една седмица са бачкам нощни смени в някоя фабрика, са отрезнеят как живеят хора и с какви неща се борят.

Отговори
52 6
Много

Много

29.05.2022 | 16:10

Красива и стойностна млада жена!Аман от комплексари с малки к... Той не я заслужава!А тия дето я плете яжте й....

Отговори
21 22
Дели

Дели

29.05.2022 | 17:28

Хубава, след пластиките, но на акъл пластики не правят. Той я нарече каква ли не, каквато си е де, вкара я в психиатрия, а тя дете му роди, краят беше предизвестен

Отговори
39 9
Гого

Гого

29.05.2022 | 15:30

Аман от леки жени Ами бягай при парите тъпа жена,още 5-7 години и ще те захвърлят и какво ще кажеш на малкия " мама я изтъркаха и нестава вече"ама аз заради тебе маме бях такава

Отговори
33 9
От Пловдив

От Пловдив

29.05.2022 | 13:55

Такива дето пускат на богаташи,но не ги обичат как се наричат?

Отговори
48 7
Тери Гилиъм

Тери Гилиъм

29.05.2022 | 21:28

Коври, бате!

Отговори
7 1

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?