2374

Откриха мъртва бивша принцеса

Бившата принцеса от Катар Касия Галанио е била намерена мъртва в дома си в Марбея в неделя от служители на полицията. Новината съобщи първо френското издание "Льо Паризен", но днес бе потвърдена официално.

Сигналът е бил подаден от една от дъщерите ѝ, която живее във Франция. Тя не е успяла да се свърже с майка си от четири дни, след което подала сигнал в полицията, съобщиха за вестник "Ел Мундо" източници, близки до разследването.

Когато на адреса в Марбея пристигнал патрул, полицейските служители се натъкнали на безжизненото тяло на Галанио. По първоначални данни не са били установени следи от насилие. Очакват се резултатите от аутопсията, но според различни френски издания 45-годишната жена е починала вследствие на свръхдоза наркотици.

Галанио е родена в Лос Анджелис и е била омъжена за Абделазис бин Халифа ал-Тани (73 г.), който е бил чичо на емира на Катар. След развода им двамата водеха съдебни битки в продължение на почти цяло десетителие за попечителство на трите им дъщери, две от които са близначки на 17 години.

В крайна сметка съдът отсъжда децата да останат при бащата, тъй в медиите излиза информация, че майката има проблеми с алкохола. Така той и трите му деца се местят в Париж.

Абделазиз бин Халифа ал-Тани се установява във Франция, след като се оттегля като министър на петрола и финансите на Катар през 1992 г.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?