49

Откри принца на бял кон: Галена Великова от Dancing Stars съблазни несметно богат грък СНИМКА

Вечно усмихнатата красавица - жури в „Денсинг старс“, Галена Великова, е глезена принцеса, пише „България Днес“.

Родената в Стара Загора и завършила право в Бургас шампионка по спортни танци е глезлата на любимия си -несметно богатия грък Константинос Хайнас. Двамата имат две дъщери.

Костас нахлува в живота на Галена неочаквано, и то в момента, в който тя гради успешна кариера.

Но вместо да я затвори в кухнята, той й подава ръка, за да върви нашето момиче още по-нагоре. И търпи безропотно жертвите, които прави в името на работата.

Затова и до днес Великова казва, че половинката й е нейната най-силна подкрепа.

Любовта им не е от пръв поглед - развива се във времето. Запознават се по време на състезание. Костас решава да се захване с бизнес, свързан с танци, а в центъра тогава е бъдещата му жена.

Влюбва се в нея в мига, в който я вижда. И то не само заради професионализма, а най-вече заради усмивката, смеха, лекотата на общуване.

Галена пък открива у него бърз и остър ум, оценява високо и грижовността му. Общ бизнес почват две лета след запознанството си, тогава вдигат и сватба. До това време Галена вече идеално владее гръцки. Двамата имат училища по танци.

Преди това Костас притежава продуцентска и промоутърска компания в Лондон.

Организира концерти на известни изпълнители - U2, Дебра Хари, „Ролинг Стоунс“. Но гафът идва точно с „Ролинг Стоунс“ -седмица преди да се появят на сцената, групата изпада в транс заради див запой, изпокарва се и мениджърът отлага изявата. За организаторите следват, меко казано, куп неприятности, свързани и със солидни неустойки. Малко след това Костас се прибира е родината си и се запознава с Галена.

Двамата от години имат собствена яхта и дори частен самолет, с който много обичат да пътуват. Галена показа свои снимки от самия самолет, на който любимият й мъж я обучава на тайните на летателния апарат.

„Не съм особено екстремна личност, но обичам новите неща. Впускам се в тях през глава“, смее се Галена, която не спира да се развива.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
11 коментара
ДядоСоки

ДядоСоки

11.03.2024 | 00:48

Николета Лозанова роди от Любовника си и лъЪже Ники Михайлове за да може да го заЪвърже да му харчи парите и ползва имуществото, но много скоро Ники Михайлов, ще разбере че уличницата НиКлозета го е измамила и е забременяла от любовника си с който се прикриваха от Ники и си правеха кефа на гърба на Ники и тогава, ще я изхърли заедно с чуждото чаве при този които и го е напрвил. Номера и да оплете в мрежите си богат мъж за да я издържа докато е жива няма да и мине,няма да и се получи да се прикрива

Отговори
1 0
ДядоСоки

ДядоСоки

11.03.2024 | 00:47

Николета Лозанова роди от Любовника си и лАже Ники Михайлове за да може да го завърже да му харчи парите и ползва имуществото, но много скоро Ники Михайлов, ще разбере че уУличницата НиКлозета го е измамила и е забременяла от любовника си с който се прикриваха от Ники и си правеха кефа на гърба на Ники и тогава, ще я изхърли заедно с чуждото чаве при този които и го е напрвил. Номера и да оплете в мрежите си богат мъж за да я издържа докато е жива няма да и мине,няма да и се получи да се прикрива

Отговори
1 0
ДядоСоки

ДядоСоки

11.03.2024 | 00:46

Николета Лозанова роди от Любовника си и лЪже Ники Михайлове за да може да го завърже да му харчи парите и ползва имуществото, но много скоро Ники Михайлов, ще разбере че Оличницата НиКлозета го е иСмамила и е забременяла от любовника си с който се прикриваха от Ники и си правеха кефа на гърба на Ники и тогава, ще я изхърли заедно с чуждото чаве при този които и го е напрвил. Номера и да оплете в мрежите си богат мъж за да я издържа докато е жива няма да и мине,няма да и се получи да се прикрива

Отговори
1 0
ДядоСоки

ДядоСоки

11.03.2024 | 00:45

Николета Лозанова роди от Любовника си и лАже Ники Михайлове за да може да го зЪвърже да му харчи парите и ползва имуществото, но много скоро Ники Михайлов, ще разбере че уличницата НиКлозета го е измамила и е забременяла от любовника си с който се прикриваха от Ники и си правеха кефа на гърба на Ники и тогава, ще я изхърли заедно с чуждото чаве при този които и го е напрвил. Номера и да оплете в мрежите си богат мъж за да я издържа докато е жива няма да и мине,няма да и се получи да се прикрива

Отговори
1 0
ДядоСоки

ДядоСоки

11.03.2024 | 00:44

Николета Лозанова роди от Любовника си и лАже Ники Михайлове за да може да го завърже да му харчи парите и ползва имуществото, но много скоро Ники Михайлов, ще разбере че уОличницата НиКлозета го е измамила и е забременяла от любовника си с който се прикриваха от Ники и си правеха кефа на гърба на Ники и тогава, ще я изхърли заедно с чуждото чаве при този които и го е напрвил. Номера и да оплете в мрежите си богат мъж за да я издържа докато е жива няма да и мине,няма да и се получи да се прикрива

Отговори
1 0
ГОВ НА БЪЛГАРСКИ

ГОВ НА БЪЛГАРСКИ

09.03.2024 | 17:06

С МЕН БЕЗ МЕН, СЕГА СЕ ЗНАЕ ЗА НАЛИЧНИТЕ РЕСУРСИ. ВИЕ СТЕ ПАРАЗИТИ И ЩЕ БЪДЕТЕ ЗАК ЛАНИ :)

Отговори
0 0
БЪЛГАРИ ЧУБАЦИ - ИЗРОДИ!

БЪЛГАРИ ЧУБАЦИ - ИЗРОДИ!

09.03.2024 | 17:03

youtube. com/watch?v=JyoXV_Xp6m8

Отговори
0 0
НАЛИ Е ЯСНО

НАЛИ Е ЯСНО

09.03.2024 | 16:54

ЧЕ МОЯТА ПРОГРАМА - АС НЯМА КАК ДА Е РОДНИНА С ВАШИТЕ ПРОГРАМИ :) КАКТО КАЗАХ НЯМАМ РОДНИНИ В ТОЗИ СВЯТ!

Отговори
0 0
ВСЕ ПАК НЯКЪДЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ РОДЯ В ТОЗИ СВЯТ :)

ВСЕ ПАК НЯКЪДЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ РОДЯ В ТОЗИ СВЯТ :)

09.03.2024 | 16:52

БЪЛГАРСКИТЕ ИЗРОДИ, САМО ПРИЛИЧАТ ВЪНШНО НА ЧОВЕЦИ! ДУШИТЕ ИМ СА, КУКЕРИ!

Отговори
0 0
МОЯТА ЛЕЛЯ КАЗАЛА НА САВАТА

МОЯТА ЛЕЛЯ КАЗАЛА НА САВАТА

09.03.2024 | 16:50

ТВОИТЕ СИНОВЕ СА В ГЕРМАНИЯ, НЕ СА ЖЕНЕНИ, СИГУРНО НЯМА И ДА, ЩО НЕ ПРЕПИШЕШ КЪЩАТА В КИМИСИ НА МОИТЕ ВНУЦИ? :)

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?