Следвайте ни

Откраднаха сърцето на закръглената миска Веселка Маринова

viber icon

Победителката в първия по рода си конкурс за закръглени дами „Мис Плюс размер“ Веселка Маринова се сдоби с ново гадже.

 

„Имам нов човек до себе си, но само времето ще покаже дали той е човекът за мен. Влязох в конкурса с разбито сърце и излязох влюбена. Едно разбито сърце се лекува с нова любов“, коментира пред „България Днес“ Веси, която е позната като единствения ни XXL модел у нас.

 

Признава, че до победата е стигнала с много мотивация и позитивизъм. „Очаквах и не очаквах едновременно тази победа. Всяка една от претендентките заслужаваше да спечели, явно хората са усетили това, което исках да покажа на тях и на журито. Бях много мотивирана и мисля, че те повярваха в каузата, която защитавах, а именно хората да се харесват, каквито са. Самата аз не се притеснявам от себе си. Да, имам несъвършенства, те са част от мен, но съм се приела такава”, споделя Маринова, която продължава да учи мода и същевременно да работи в магазин и поддържа страници в социалните мрежи.

 

Едно от преимуществата, които получава наред с короната, е, че е припозната от много хора като вдъхновител въпреки теглото си. Все повече момичета с наднормено тегло се свързват с нея, като искат свети, разказват личните си истории и споделят, а тя им дава един и същ свет.

 

„Казвам им да се замислят и да кажат реално дали им пука за мнението на хората извън тяхното семейство, дали има важност това мнение. Защото аз си дадох сметка, че докато се терзая за хорското мнение, съм пропиляла много несгоди в живота си, а той е един и не трябва да пилеем ценно време“, категорична е Маринова.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?