4232

Отказа се от учителството: Румен Радев от Игри на волята захвана нова професия

Румен Радев, който стана известен с участието си в последния сезон на "Игри на волята", изненадващо реши да се откаже от своята професия на учител и да се насочи към нови предизвикателства

След приключването на популярния телевизионен формат, той се посвети на търсене на нова професия.

Изненадващо, неговата нова посока не е свързана със забавленията и шоубизнеса, а със съвсем различна област - фризьорството. Румен избра да се запише на курс за фризьор, организиран от реномирания стилист Иван Минчев. Тази новина стана публично известна, когато Минчев публикува съобщение в своя профил в социалните мрежи, в което обяви, че набира желаещи за безплатни подстрижки, направени от неговите ученици, сред които е и Румен Радев. 

Явно Румен не се страхува от предизвикателства и е готов да се откаже от удобството на познатия му свят, за да търси нови възможности за препитание, пише showblitz.bg.

Това, което можем да извлечем от този кратък епизод в живота на Румен Радев, е, че никога не е късно да търсим нови възможности и да намерим нашето истинско призвание.Но явно и на него му е писнало да се снима в чалга клипове, за да спечели някой лев отгоре върху заплатата си на учител. И затова е решил да си намери ново занимание, а в момента мъжките прически са добър доход и със сигурност ще напълни джобовете му.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Логопед

Логопед

03.12.2023 | 16:17

Да работят каквото искат, само да не говорят, че е страшно. Мьеканье, фъфлене....особено на него, нищо не му се разбира. А, тя е като някаква оплаквачка.

Отговори
5 0
Мария

Мария

03.12.2023 | 19:32

Румен още щеше да бъде на острова, ако не ревеше така сърцато. Смешна беше злобата им към Момчил, ако не бяха мъжете девойките пък щяха да бъдат все още на реката.

Отговори
6 0
ха ха ха

ха ха ха

03.12.2023 | 14:08

Мунчо Мудев и нахалната му половинка се домъкнаха в София и станаха столичани в повече. Мъжки фризьор ще го раздава гОлЕмия спортист и учител уж,а тя ще проси рекламки и ще се чекне в инстаграм да зарибява будали.Търсят на хляба мекото както самата тя каза в Игрите но много са кандидатите та няма да стигне.Мързеливци са и двамцата.

Отговори
11 2
rtyt

rtyt

02.12.2023 | 16:44

Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България!.----- http://gg.gg/ketox

Отговори
0 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?