4232

Откачи тотално! Дизайнерката Мегз се зарови в почва, свърза се с... СНИМКИ

Приумиците на Миглена Каканашева - Мегз по отношение на визуалните и житейските й трансформации, нямат край

Поредното потвърждение идва от едва скорошна нейна снимка в Инстаграм профила й.

От прелюбопитния кадър става ясно, че бившата дизайнерка се е заровила цялата в пръст, а решението, а и причината за това, изумиха окончателно феновете й.

Каканашева се зарови в почвата, като сравни женското тяло с малко семенце, посято в почвата. А разсъжденията й продължават да привличат вниманието в социалните мрежи.

БЛИЦ

"Днес искам да премина през двата много сходни процеса на това как природата дава живот и как жената дава живот. В природата – слагаме малко семенце в почвата. Тя го обгръща и го подкрепя да расте с целия си ресурс. С времето и грижа, там, където някога е имало малко семенце - сега от Земята излиза красиво или вкусно или полезно за здравето ни и цялата екосистема, растение.

Сега да видим женското тяло. Казано с прости, подходящи за този пост думи. "Малко семенце се посява“ в женското тяло. Ние го обгръщаме и го подкрепяме да расте с целия ни ресурс. С времето и грижа там, където някога е имало малко семенце - сега от женското тяло излиза невероятно човешко същество. Това е магията на живота и ние я имаме в ръцете си, че даже и безплатно под краката си.

Сега нека видим още една точка на сравнение между човешкото тяло и почвата. Това, от което е направено нашето тяло, е най-сходно с това, от което е направена почвата", гласи поста на брюнетката.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miglena Kakanasheva Dubai (@megz_miglena_kakanasheva)

Мегз не се колебае и да посъветва дамите следното:

"И опитай се да си отговориш сама, любима - кога тялото ти ще се чувства по-стабилно - когато е заобиколено от органично съдържание, 100% същото като него самото или когато е изолирано в голяма бетонна сграда, на 3-4-5 етаж? По отношение на нашите тела – когато тялото е заобиколено от почва, то я чувства като свое естествено продължение", цитира showblitz.bg.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?