49

Отиде ли си любовта? Орхан Мурад смени Шенай с Камелия

Отиде ли си любовта в брака на Орхан Мурад, или той и съпругата му се сблъскаха с непреодолими различия. Това се питат почитатели на певеца, след като се чу, че семейството се е разделило. Само няколко месеца, след като сложи край на брака си с Шенай, която е майка на дъщеря му Сузанита, той вече е обвързан с жена на име Камелия.

Според слухове, двамата имат сериозни отношения, а новата изгора на певеца го следва неотлъчно по участия. Те прекарали цяло лято заедно по курортите и били забелязани в известен пиано бар на Свети Влас, където Камелия решила да изненада всички, като хванала микрофона и очаровала публиката с гласа си, пише сайтът woman.bg.

Въпреки че все още живее с бившата си съпруга, Орхан бил много щастлив с настоящата си изгора, но самият той нито потвърждава, нито отрича информацията за новата си връзка. Той отдавна е от известните личности, които предпочитат личният им живот да остане далеч от медийното внимание.

Причината певецът все още да дели един покрив с Шенай и Сузанита е, че мезонетът им е обявен за продан. Говори се, че след като продадат имота, Орхан и бившата му половинка ще си поделят печалбата и ще сложат окончателен финал на отношенията си. Също така стана ясно, че Сузанита е избрала да заживее с майка си в София. Според последните слухове младата изпълнителка и баща ѝ се отдалечават все повече един от друг и вече все по-рядко си говорят.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Нина

Нина

23.09.2021 | 21:15

Тъжна история...

Отговори
5 3
Снежана Димова

Снежана Димова

24.09.2021 | 12:19

Това "чудо"Мурад дето всички го съжалявате, е абсолютен кучи син!Само едно ще ви кажа за него никога не пуска стария клон без да се е хванал за нов!Това е" великия "

Отговори
6 2

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?