2374

Отиде ли си любовта? Ирина на Иван шокира с тези думи

Иван Христов и Ирина Тенчева - тези двамата се превърнаха в символ и нарицателно на истинската любов в България. Връзката им започна скандално, защото по онова време всеки имаше отделно семейство и брачен партньор. Мнозина се басираха, че аферата им ще е от ден до пладне, но... ето, че Христов и Тенчева опровергаха всички подобни съмнения. До днес!

Снощи самата Ирина качи в мрежата стори, което меко казано потресе всички и ги накара да се запитат какво се случва?! Цитираме думите на Ирина Тенчева, написани на английски. Текстът й гласи следното: "В минутата, когато почувстваш, че трябва да се бориш за любовта си, ти вече си я загубил. Тръгвай си! Всичко е свършено!".

Да, тези думи публикува Ирина - при това късно вечерта, при това в собствената си "История". Потребителите мигом заподозряха, че става нещо в семейството й и то неизбежно е свързано с половинката й Иван Христов.

Знаем, че продуцентът винаги е бил луд по Ирина. Благодарение на нея той дори се отказа от пиенето, към което беше пристрастен по време на брака си с Вихра Петрова и сам признаваше, че едва не се е превърнал в тежък алкохолик.

От години Христов живее и се храни здравословно, дори спортува, а и е добър баща за децата на Ирина от първия й брак. Какво се случва зад стените на дома им обаче, те си знаят най-добре.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Алито от София

Алито от София

05.12.2022 | 14:41

Какво трябва да стане че да се раздели поредния брак, не само на Иван и Ира, ами кога една двойка си умръзне жената е написала какво трябва да се случи, тръгвай си и си търси на друго място щастието, но пък може и да е пийнала момичето, знаеш ли

Отговори
11 3
Новинар

Новинар

05.12.2022 | 09:43

Кой се интересува от тези дали са заедно или не . Замени са някакви непознати безинтересни хора и не ми дреме за тях.

Отговори
27 0
Димитрова

Димитрова

05.12.2022 | 08:20

Всичко е възможно.

Отговори
19 1
И двамата боклуци

И двамата боклуци

05.12.2022 | 05:42

.................

Отговори
29 7
Атанас адвоката праскан в анала

Атанас адвоката праскан в анала

04.12.2022 | 22:57

Каква новина. Дреме ми на дедовия за тоя опосум.

Отговори
32 11
Емил

Емил

05.12.2022 | 13:16

Толкова си елементарен,че чак е страшно.

Отговори
8 7

Анкета

Къде е най-добре да бъде разположен зоопаркът в Пловдив?