49

От зли очи ли се пази: Мис плеймейт крие бременно коремче

Бременно коремче умело прикрива носителката на титлата "Мис Плеймейт“ Маги Бадер. Тя е в очакване на второто си дете. Моделката успява да пуска снимки в социалните мрежи, на които по нищо не личи, че тя отново ще става майка.

Красавицата с изумруден поглед иска да запази бременността си в тайна. В социалните мрежи експлеймейтката почти не споделя нищо, а малкото й снимки са или в гръб, или със скрито коремче. Последната публикация на хубавицата от месец септември миналата година е в гръб. С помощта на подходяща поза и правилните програми за обработка на снимки е успяла да прикрие корема си и от почивката в Доминикана. Някои от последователите й изразяват в коментар съмненията си, че най-вероятно Маги е в очакване на второ бебе, но тя е оставила всичките без отговор. Според запознати причината за това била, че моделката била много суеверна и се пазела от злите очи и завистта на хората.

 

Маги Бадер

Близки до чернокосата хубавица споделят, че тя е в доста напреднала бременност и очаква да роди през лятото в средата на юли. Бъдещият татко е в сериозни отношения с Маги от няколко години. Двамата имат сериозна връзка и живеят заедно на семейни начала в голяма къща в полите на Витоша. Той е доста по-възрастен от нея и има сериозен бизнес в сферата на хотелиерството. Полът на бебе номер 2 все още не е известен, пише "Телеграф".

Бадер вече е майка на едно пораснало момченце, което ражда, когато е едва на 19. Тя е  споделяла, че въпреки ранната си възраст е решила да запази детето заради специфични здравословни проблеми. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?