3906

От спалнята на Натали Трифонова: Синоптичката разкри какво стои зад всяка успяла жена СНИМКИ

Директно от спалнята на Натали Трифонова! Синоптичката разкри какво стои зад всяка успяла жена. Няма да е преувеличено ако кажем, че твърде много мъже мечтаят да видят спалнята на блондинката

 

Синоптичката на bTV и звезда от „Денсинг старс" пусна видео в Инстаграм, в което показва стаята, в която спи, и как започва утрото ѝ.

 

Няма да е преувеличено да се каже, че твърде много мъже мечтаят да видят спалнята на Натали Трифонова. Това вече е практически възможно. 

 

Във видеото Натали е заснета как седи на леглото и разтръсква русата си коса. Тя се разхожда из апартамент по черно стилно неглиже.

Клипът е част от работата на Трифонова като инфлуенсър. Той е реклама на марка кафе, което явно е много важен елемент от събуждането ѝ.

 

„Някой беше казал, че "зад всяка успяла жена стои огромно количество кафе" ....прав е бил", това пише синоптичката като коментар към кадрите.

Разбира се, не можем да сме напълно сигурни, че видеото на Натали е снимано в дома ѝ. Така или иначе, както повечето кадри с нея, така и тези, ще предизвикат много вълнения сред многобройните ѝ почитатели.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?