49

От сигурен източник: Вижте кой печели "Хелс китчън", подшушна го човек на шеф Ангелов

Бони ще е вторият победител от известните в "Хелс китчън".

Изпълнителката влезе със сериозна заявка в кухнята на шеф Ангелов, а съвсем скоро ще бъде обявена за звездата, която най-добре готви в България. В надпреварата за голямата победа през февруари влязоха Гатьо от "Игри на волята", Коцето Калки, рокаджията Тома, сексоложката Наталия Кобилкина, актьорът Китодар Тодоров, ергенката Алекс Гърдева, сладката влогърка Изи и победителката от "Мастър Шеф" Радка Булман.

Певицата с един от най-разпознаваемите гласове у нас вече е стигнала до финалната фаза на състезанието. Както е известно, "Хелс китчън" не се излъчва в реално време, а няколко седмици назад. А победата на Бони била сигурна, издават от екипа на шеф Ангелов, твърди столичен ежедневник.

Коронацията на певицата трябва да бъде в началото на следващия месец, а зрителите ще видят това през май.

Шеф Ангелов още отначало си харесва изпълнителката, а тя не го разочарова. Бони се слави като една от най-добрите кулинарки сред попфолкаджийките.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
ДядоСоки

ДядоСоки

19.03.2024 | 21:45

Николета Лозанова роди от Любовника си и лАже Ники Михайлове за да може да го завърже да му харчи парите и ползва имуществото, но много скоро Ники Михайлов, ще разбере че ууличницата НиКлозета го е измамила и е забременяла от любовника си с който се прикриваха от Ники и си правеха кефа на гърба на Ники и тогава, ще я изхърли заедно с чуждото чаве при този които и го е напрвил. Номера и да оплете в мрежите си богат мъж за да я издържа докато е жива няма да и мине,няма да и се получи да се прикрива да лъже!

Отговори
2 2
ДядоСоки

ДядоСоки

19.03.2024 | 21:44

Николета Лозанова роди от Любовника си и лъже Ники Михайлове за да може да го завърже да му харчи парите и ползва имуществото, но много скоро Ники Михайлов, ще разбере че ууличницата НиКлозета го е измамила и е забременяла от любовника си с който се прикриваха от Ники и си правеха кефа на гърба на Ники и тогава, ще я изхърли заедно с чуждото чаве при този които и го е напрвил. Номера и да оплете в мрежите си богат мъж за да я издържа докато е жива няма да и мине,няма да и се получи да се прикрива да лАже!

Отговори
1 0
ДядоСоки

ДядоСоки

19.03.2024 | 21:44

Николета Лозанова роди от Любовника си и лъже Ники Михайлове за да може да го завърже да му харчи парите и ползва имуществото, но много скоро Ники Михайлов, ще разбере че ууличницата НиКлозета го е измамила и е зЪбременяла от любовника си с който се прикриваха от Ники и си правеха кефа на гърба на Ники и тогава, ще я изхърли заедно с чуждото чаве при този които и го е напрвил. Номера и да оплете в мрежите си богат мъж за да я издържа докато е жива няма да и мине,няма да и се получи да се прикрива да лъже!

Отговори
1 0
ДядоСоки

ДядоСоки

19.03.2024 | 21:43

Николета Лозанова роди от Любовника си и лъже Ники Михайлове за да може да го завърже да му харчи парите и ползва имуществото, но много скоро Ники Михайлов, ще разбере че ууличницата НиКлозета го е измамила и е забременяла от любовника си с който се прикриваха от Ники и си правеха кефа на гърба на Ники и тогава, ще я изхърли заедно с чуждото чаве при този които и го е напрвил. Номера и да оплете в мрежите си богат мъж за да я издържа докато е жива няма да и мине,няма да и се получи да се прикрива да лъже!

Отговори
1 0
Печели

Печели

19.03.2024 | 08:43

Който не гледа

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?