49

От сигурен източник: Участник издаде кой ще е големият победител във "Фермата"

Най-горещата любовна двойка на "Фермата" неочаквано се завърна в риалитито. Петър и Моника нахълтаха в стопанството и оставиха в ступор съотборниците си от "Елбетица". Двамата влязоха в предаването с останалите елиминирани играчи от зеления и червения отбор, но не за да се състезават отново, а за да изненадат оцелелите и да им дадат кураж седмица преди големия финал. 

С появата си Петър се втурна към продавачката на цветя Еми, която беше най-вярната му фенка. "Сега има една основна цел - ти да си на финал и да спечелиш! Вярвам в теб!", прошепна й на ухото той. "Ти си нашият човек, всички сме зад теб", увери я и Моника.

Еми, която е най-работливата участничка през този сезон, остана поласкана от вниманието им.

"Не вярвах че ще спечеля сърцето дори на един човек във "Фермата", но много хора ми казаха, че съм най-силната жена тук и че вярват в мен", заяви тя.

Повечето бивши участници от "Канатица" пък казаха, че искат да видят футболиста Коко на финал. Преди последната права двата враждуващи отбора разрушиха оградата, която делеше стопанството на "ад" и "рай", и седнаха на една маса. До края на предаването ще живеят заедно в охолство, без да се лишават от нищо, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Победители

Победители

01.12.2023 | 12:54

В това нещо са зрителите който не го гледат и не се интересуват от ферми.

Отговори
8 6
В това

В това

01.12.2023 | 12:53

Шоу любов ли правят .

Отговори
6 4

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?