3906

От премиерша, до писателка: Съпругата на Кирил Петков - Линда, издаде книга с рецепти

От участие в кулинарното риалити "Мастършеф", през ролята на премиерша, до писателка на книга с рецепти. Това е пътят й до сега - своя книга с рецепти издаде съпругата на Кирил Петков - Линда.

Изданието е елегантно оформено с твърди корици и представя различни кулинарни идеи, вдъхновени от професионалната кариера на Линда и личното ѝ предизвикателство да готви без глутен, както и да приготвя гозби за хора с различни хранителни алергии, пише blitz.bg.

 

"В тази книга ще откриете не само безглутенови, без захар и веган рецепти, а и предложения за хора с хранителни алергии. Тук споделям свои ястия, които обичам и приготвям често. С личния си опит ви показвам как да мислите извън рецептата и как да съчетавате съставките, за да получите здравословно блюдо с превъзходен вкус.", се казва в описанието на изданието.

 

Снимка: Linda McKenzie Petkova/Facebook

 

"Представям ви традиционни семейни ястия, има и кулинарни изкушения за празници. Всички те са любими на семейството ми и са приготвяни по различни поводи. Това е нашата история, разказана от мястото, което всички у дома обичаме – кухнята. Надявам се да намерите нещо ново, което да ви вдъхнови, и да изградите свой кулинарен свят. Моят съвет е да не се страхувате да експериментирате!", коментира самата Линда.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Западняк

Западняк

30.05.2023 | 23:34

Каква писателка бе, Марица? Остава да я предложите за Нобелова Награда! Още веднаж потвърждавате простотията ви, че не знаете разликата между готварска книга и литература. Между другото, това е второто ви писание-възхвала на тази нещастница през последните 10 дни!

Отговори
2 1
Да напишеш

Да напишеш

30.05.2023 | 22:29

Книга с рецепта не значи ,че е писателка . Тая никога няма да бъде такава и не е интересна за нас.

Отговори
3 1
Страшна

Страшна

30.05.2023 | 22:17

селянка, която сама се унижава с такъв мъж. Иначе е нагла с цените на буламачите си. Да си отива в Канада.

Отговори
3 1
Валодка

Валодка

30.05.2023 | 16:52

Прост си като г....з.

Отговори
2 1
koe посолство, кое?

koe посолство, кое?

30.05.2023 | 16:08

ще я вземем за готвачка в посолството!

Отговори
3 3

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?