3906

От Мисис България обявиха кога ще е регионалният кастинг Мисис България Пловдив

Кастинг за избора на Мисис България -  Пловдив обявиха от Мисис България, като лице на конкурса и изпълнител за града под тепетата е най-голямата му гордост в модата Мисис Европа 23-24 Манита Вартан, която е и Мисис България 2022. 

Конкурсът Мисис България - Пловдив търси жени от 25 до 50 годишна възраст, които освен външна красота са успели, можещи и уверени дами, носещи заряда на женското начало и сила. Допускат се омъжени, разведени, майки, вдовици, както и живеещи на семейни начала от Пловдив и региона. 


Победителките ще имат възможността, освен короната на града, да се борят и за короната на Мисис България, като финалисти представящи града си на големия и единствен лицензиран конкурс Мисис България. Той ще се проведе по традиция на есен в Бална зала Монтесито - София. 
Мисис България е най-високата летва на събитие за омъжени дами на територията на страната, а победата гарантира директно участие на световен финал. 

В годините носителки на короната на Мисис България са били топ моделът Маги Желязкова, актрисата Яна Маринова, моделът Марина Цветанова, Mrs Europe Манита Вартан, Мариана Маринова, топмоделът Виктория Джумпарова, Валери Стефанова, Елена Караколева, Гери Михалева.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?