71

От диетата ли пострада? Нещо лошо се случи с Галена, отмени участията СНИМКА

Поп фолк звездата Галена стресна сериозно феновете си, след като се наложи непредвидено да отмени две скорошни участие. Причината не е никак хубава и няма как да не предизвика реакции.

Миналият четвъртък изпълнителката е имала участие в хитов нощен клуб в столицата, но малко след края на участието си, не се е почувствала никак добре. Близки до звездата споделят, че тя е повръщала дълго време.

Заради състоянието си, което явно не е било следствие на моментна преумора, Галена отменя и още две планувани участия -  в София и в Силистра, но засега не споделя какви са точно проблемите й.

 

В последно време Галена доста често има такива проблеми, които най-вероятно се дължат на специалните инжекции за диабетици, които певицата ползва, за да отслабва. Самата тя не е потвърдила, нито отрекла до момента, че прилага подобни методи, за да изглежда винаги във форма, но съдейки по това, което системно й се случва, сме склонни да се доверим на информациите, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Правило

Правило

14.02.2023 | 18:30

Когато си невеж,посредствен ,но болно амбициозен и играеш играта си с риск за живота,неизбежни са последствия. Опасна симбиоза между суета,простотия и материалното.

Отговори
0 0
Анти чалгар

Анти чалгар

12.02.2023 | 08:42

А стига с тези чалгари досадни.

Отговори
1 0
Пандора

Пандора

11.02.2023 | 14:45

ДАТСВУ...!

Отговори
3 1

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?