Следвайте ни

Орхан Мурад направи нещо невероятно със свой авер

viber icon

Певецът Орхан Мурад се е вихрил преди дни в пловдивското село Паничари при стари приятели. Поводът бил позакъсняла Коледа, на която го поканил местният животновъд Цанко Лъсков.

Орхан Мурад и бай Цанко, както в Паничери наричат домакина, се свързани със стара дружба и приятелство. Двамата заедно създадоха вулгарния клип, изпълнен от него, Веселите момчета, заснет в дома на бай Цанко. Заглавието му е "Де бре, де бре". Останалите двама мъже, които пеят, също са слепи, както именитият наш изпълнител.

Бай Цанко клал прасе, а личен гостенин бил Орхан Мурад. Той бил докаран от шофьора си в селото, гостили го с пържоли, кюфтета, салати, бяло и червено вино, пише шоу блиц. После грабнал китарата и запял от душа и сърце на компанията.

На снимките Орхан Мурад е с друга емблематична за селото фигура - Спас Копорански, с прякор Спас Белия. Последният дори се разплакал на една от баладите, изпълнена от "почетния гост".

"Много сме горди и щастливи, че имаме такъв личен приятел. Като запее, разтваря сърцата ни, евала за таланта и за добрината и благородството на Орхан", са споделили домакините пред местни хора.

Орхан Мурад често обикаля региона. За никого не е тайна, че другият му голям приятел е кметът на съседното до Паничери село - Ново Железари. Кметът Петър Ненов редовно кани на гости именития музикант, а купоните и разпивките по повод и без повод, са до късни доби. Въпреки молбите на Цанко и Спас Белия ппреди дни да остане да нощува в Паничери обаче, Мурад потеглил за София, защото на другия ден сутринта имал важна професионална среща.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?