1939

Орхан Мурад избухна заради интереса към личния му живот

Попфолк доайенът Орхан Мурад напоследък има много неща, с които да се похвали в личния си живот. Певецът е на прага на голяма промяна, ето какво сподели в студиото на "Събуди се" Орхан.

Щастлив съм. Но не искам нищо да разкривам за новата любов в живота си. Не че не мога – просто не искам. Нормално е, когато човек се раздели, което е нормално в днешно време за съжаление, някой друг да се появи в живота му. Добре сме, щастливи сме.

По думите му той се дразни от нездравословния интерес към личния му живот  от страна на някои медии.

"Защото по жълтите медии и клюкарските такива - много глупости изписаха. Така въздействат и на хората, защото ролята на медиите е такава – да формират общественото мнение".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Ееее

Ееее

24.07.2022 | 08:16

Оставете човека на мира,всеки има право да живее живота си както иска.И има право на лично пространство,семейния му живот си е негова работа,музиката му е за всички.

Отговори
1 0
Масон

Масон

24.07.2022 | 07:48

Кой се интересува от тяхните семейни драми . Никой. Не пишете и няма да има критики от негова страна . Дъщерята направила нещо , бивша жена казла нещо и веднага новина . За тези си има чалгарски форуми . Там чалгарите може да си гледат на воля за тях.

Отговори
2 0
Чалгар,

Чалгар,

24.07.2022 | 07:32

цигански турчин. Дъщеря му е откачена, жена му (бившата) е идиотка. Защо да ме интересува? А вие защо пишете за подобни същества?

Отговори
2 0
Анти чалгар

Анти чалгар

24.07.2022 | 07:27

Спрете да пишете за него и готова няма да има интерес и ще бъде забравен завинаги както и смотаната музика която прави .

Отговори
2 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?