71

Организаторът на "Мис България": Скоро истината за отнетата корона ще излезе наяве

Умишлено не изложих конкретно причините да вземане на решението за това, че г-ца Елизабет Кравец няма право да ползва търговската марка "Мис България" в социалните мрежи.  

Това написа вчера Гаел Бонел Санчез, собственик на марката и организатор на конкурса. 

Сега, когато събрах всички лъжи, официално публикувани в медиите, в социалните мрежи, пред нейната общност и пред читателите, ще мога да представя истината базирана на факти и доказателства, която напълно противоречи на нейната версия.

В тази връзка бих искал да благодаря на г-ца Кравец, че промени последната си публикация, най-накрая коригирайки текста, в който казваше, че съм лъжец. Нищо от това не е игра и всеки ще бъде отговорен за своите думи и действия.

Предпочитам да основавам действията и решенията си на факти и доказателства. Само доказателствата и фактите трябва да бъдат взети предвид, и всички ще разберете защо трябваше да прекъсна договора. Ще помоля всеки читател на това. което скоро ще публикувам, да го прочете внимателно, да се постави на мое място и честно да прецени каква би била неговата реакция.

Нямам нищо лично срещу г-ца Кравец. Искрено й пожелавам всичко най-добро и се надявам да приеме нашето решение", пише организаторът на конкурса. 

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?