49

Опря ножа до кокала: Връща ли се Саня при Ники Илиев?

Бизнесът с дрехи на известната моделка и актриса Саня Борисова е претърпял крах, твърди Галерия. 39-годишната блондинка е отчела минимални продажби през последните месеци. Срив е отбелязала и в създаването на екип, тъй като понастоящем шивачките под крилото й се броят на пръсти.

За кризата подсказва и фактът, че самата Саня е разнасяла част от тоалетите си в различни ателиета, за определени подобрения, тъй като работещите за нея дами са били неспособни да изпълнят желанията й.

Интересно е още, че брандът, носещ името й, няма нито една нова дреха през последните три месеца. Последният артикул е представен в началото на февруари, но създаването и работата по него са били част от последния месец на изминалата година.

Проблеми се отчитат още по страницата на моделката, както в Инстаграм, така и в официалния сайт на марката. Макар да бе споделила, че ще го прави с цел развлечение, тя загатна и за отварянето на магазин.

За това стартира с онлайн поръчки, които генерираха определен интерес с представянето само и единствено на първата линия. Според близки причина за неуспеха й са прекалено високите цени, други пък отбелязват липсата на креативност. Заявка за скъпи блузи, панталони и рокли даде първата фотосесия, реализирана в столицата на любовта – Париж.

Кадрите бяха направени в близост до река Сена, както и пред символа на Франция – Айфеловата кула. Усетила, че не провокира интерес към моделите си, Саня бързо смени посоката, неотдавна тя сподели еротично свое фото, което нажежи страстите в социалните мрежи.

По всяка вероятност тя ще се завърне към амплоато си на актриса, разчитайки на помощта на бившия си съпруг – актьора Ники Илиев. В светското пространство витаят слухове, че двамата съвсем са заровили томахавките по между си, като дори са подновили честите си срещи.

Ники споделя, че я усеща като близък приятел, за когото винаги ще е на разположение при нужда.     

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

25.05.2022 | 14:40

Как пак някуй мастит бизнисмен ни я фана таз мума за гадже кириз. Или тя са прай на нидостапна и иска пак сас тоз тарикат ники ли е, мики ли е-да са съберат, щот явну саму той й тарпи нумерата. Аман ут таквиз-по пет пати са разделят и сабират, толкоз ли ни могат да бачкат няква убикновена рабута...

Отговори
0 2
Paula Fox

Paula Fox

25.05.2022 | 13:25

Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ cеkс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ->> https://ja.cat/id398062

Отговори
0 2

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?