49

Оплете си тайно кошницата: Биляна Гавазова се връща на бял кон в телевизията

След 9 месеца отсъствие от малкия екран Биляна Гавазова е готова с нов тв проект. Журналистката, която напусна сутрешния блок на Би Ти Ви през март и обяви, че къса с телевизионната си кариера, всъщност се е заела да снима нов формат. Самата тя сподели кадри от работния процес, от които се видя, че работи на терен заедно с професионален оператор. Тв водещата обаче все още пази новото си начинание в абсолютна тайна и не се знае с коя медия води преговори и до какъв етап са стигнали те. Според запознати най-вероятно Биляна ще се върне триумфално в родния ефир след Нова година, когато започва и пролетният телевизионен сезон, пише "Ретро".

По всяка вероятност Гавазова не е подновила работните преговори с бившите си работодатели от Би Ти Ви, макар с голяма част от колектива и ръководството да останаха в топли отношения и все още да поддържат приятелска връзка. Твърде възможно е тя да се присламчи към конкурентната Нова телевизия, където досега не е работила, но неведнъж е получавала изкушаващи оферти да премине към техния отбор. Вероятно е Гавазова да се е насочила и към независим проект, който да реализира в интернет пространството, предвид световните тенденции.

За да бъде на по-високо професионално ниво, от няколко месеца насам тя следва второ висше образование, нищо, че е на 41-годишна възраст. Биляна се е записала да учи в Софтуерния университет в София, който е частно висше заведение за практическо обучение на програмисти и ИТ специалисти. Специалността на Гавазова била свързана с компютърните и дигиталните технологии, а лекциите се състояли изцяло онлайн.

Покрай новите знания Гавазова е придобила и ново самочувствие и вече се представя не просто като журналист, а като експерт по комуникациите. В свободното си време тя давала консултации на различни бизнеси и фирми за медийните им стратегии, разбира се, срещу заплащане. Идеята заимствала от своята колежка Ани Цолова, която отдавна се насочи в този сектор, след като бе отстранена от Нова тв.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?