Следвайте ни

Опасна е! Мира Добрева разкрила любовницата на мъжа си

viber icon

Нищо не убягва от погледа на журналистката Мира Добрева, особено когато става дума за друга жена. Тя и Жоро Торнев са стигнали до нов етап на връзката си – модерния на запад „отворен брак“. След като разкрила поредната изневяра на съпруга си, Мира се принудила да му даде известен толеранс и да го остави да се среща с други жени, ако искала да продължава да се водят съпрузи. 

От години Добрева се опитва да се пребори със страстта на мъжа си към чужди жени, като неведнъж се е заричала, че ще го изостави, ще се разведе, а заплахите, че се изнасяла от общото им жилище, съседите чували почти всяка седмица. 

Известно време и двамата се преструваха ,че всичко между тях е цветя и рози. Наскоро обаче пак преминали през драматичен период, който обаче тв звездата на БНТ преживяла по-леко и приемала новата им брачна форма философски. „След като разбрах за изневярата, спрях да му гладя ризите“, призвана Мира. Тя обаче отрича слуховете, че двамата спят в отделни спални. И то поради причина, че в апартамента няма толкова стаи. „Ако имаше, може би щяхме да спим отделно“, смее се Добрева. 

Тя потвърждава, че документално с Торнев се водят мъж и жена. Емоционално – също. Е, от време на време физически не можем да се засичаме. В отворена връзка сме с Жоро, това дава спокойствие и на двамата. За момента само Торнев се възползвал от разрешението на жена си да води страничен любовен живот. Журналистката, известна с консервативните си разбирания, нямала забежки, но пък се радвала на неспирен мъжки интерес. Под снимките й се виждат изобилия от коментари, на които Мира отговоря с охота, пише "Ретро".
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Невярвам

Невярвам

16.07.2020 | 16:14

Този хубав мъж, да има само една любовница...

Отговори
2 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?