3906

Опарена от тежкарите, Сузанита възпитава сина си: Не ставай мъжкар, бъди джентълмен!

"Достатъчно мъжкари има в наши дни, сине. Не ставай и ти такъв“

Това бяха думите на певицата Сузанита към нейното детенце - Матиас. Чалга звездата е опарена от тежкарите, които са били до нея, и иска да опази детето й да стане също такъв. Синеокото бебенце скоро ще навърши годинка и Сузи вижда как малко по малко бебешорът се превръща в човек.

 

 

Не вярвай, че трябва да мачкаш, за да те уважават. Така не се става мъж. Така се става мижитурка“, споделя провокативната брюнетка. „Само мижитурка може да се гордее, че е мачкал жена. Колкото и да те предизвиква, не го прави, сине“.

 

 

Щерката на Орхан Мурад вероятно е имала трудни взаимоотношения, преди да срещне сегашната си половинка и татко на Матиас - Марк. Сузи не иска нейното детенце да се превърне в мъжете, които са сривали нейното самочувствие, пише „България Днес“. 

 

 

Младата мама призовава синът й да стане силен с уравновесен дух. Тя иска да научи Матиас да бъде силен срещу нападките на жените и да не отвръща на импулсивните удари на бясната жена“. „Тя ще ти каже, че те мрази, че не те обича, че не иска да те вижда повече, макар и всъщност да не може без теб. Понякога е по-мъжко да отстъпиш, вместо да отвърнеш. Това не те прави по-малък, сине“, заявява загрижената майка.

 

 

Сузи ще възпита Матиас да бъде свестен мъж и джентълмен. Фурията е известна с миналото си, в което е била голяма любителка на разнообразна мъжка компания. В този период вероятно някои представители на силния пол са наранявали жестоко изпълнителката. Със сигурност певицата е имала свада и със сегашното си гадже, Марк, който за известно време не беше до нея „Всеки глупак може да повишава тон, всеки глупак умее да обижда, всеки глупак може да наранява, но само силните умеят да мълчат, когато им идва да  крещят. Истинските мъже никога не посягат на жени. Нито с ръце, нито с думи“, обобщава посланието чалга певицата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Тая туркиня

Тая туркиня

04.11.2023 | 08:09

За какви тежкари говори , че са много тежки докато им помага да освободят сексуалната си енергия . А с тези джуки кой знае колко мивки е отпушила .

Отговори
1 0
Хеви Метъл

Хеви Метъл

03.11.2023 | 20:02

Защо показвате този бо..клук . Това мекотело , с тези джуки кой знае колко пишки е отпушила.

Отговори
3 0
Па Ча

Па Ча

03.11.2023 | 16:18

По набъбналите джуки и личи,че води активен духАлен живот.

Отговори
4 0
Такива изроди

Такива изроди

03.11.2023 | 16:02

Не трябва да имат деца.

Отговори
5 0
Яяяяяяяя

Яяяяяяяя

03.11.2023 | 15:19

Отпадъка се прави ,че мисли.

Отговори
6 0
Анти чалгар

Анти чалгар

03.11.2023 | 15:19

Тая още ли е жива . По добре не показвайте този плужек повече .

Отговори
5 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?