49

ООН потвърди предсказанията на Ванга: Бъдете готови за потоп, а България...

Пророчествата на баба Ванга нееднократно са се доказали като истина. А към предупреждението ѝ, че следващите няколко години в повече от 21 държави ще има цунамита, ако не се вземат мерки, се присъедини и ООН. Това става ясно след поредната конференция в програмата "Готови за цунами" на конференцията на ООН за океаните в Лисабон, която мина само преди дни.

Цунами може да удари големи градове, които са близо до Средиземно море. Най-застрашени са Марсилия, Александрия и Истанбул, който пък може да пострада заради средиземноморските течения, пише m.bgdnes.bg. Огромен е шансът морската вълна да достигне повече от метър височина през следващите 30 години и да удари тези градове. Истанбул е на 300 км от българската граница. Предупреждението и на конференцията на ЮНЕСКО в края на юни е повече от тревожно. Според него до следващата година пет рискови общности в района на Средиземно море ще се присъединят към 40 други "готови за цунами" малки и големи градове в 21 държави. Освен Марсилия, Александрия и Истанбул в списъка са включени Кан и Чипиона, който е град на испанския бряг на Атлантическия океан, близо до Кадис. Целта на конференцията в Лисабон бе да се гарантира, че всички застрашени общности ще знаят какво да правят при поява на това природно бедствие до 2030 година. 

Според специалистите до 100 години водата ще изяде голяма част от териториите на някои от най-големите морски държави. Със засилването на глобалното затопляне се усилват и подводните течения в Атлантическия и Северния ледовит океан. Така се променя преразпределението на водите, което ускорява темпото на настъпващите към крайбрежията водни масиви, смятат изследователи от Севилския университет. На всичкото отгоре "мигриращият" на север Гълфстрийм само засилва този ефект. Прогнозата на учените е тревожна. До края на този век по-голямата част от Исландия, цялата Шотландия и много от северните острови ще се окажат под водата. Наводнения заплашват Дания и Холандия. Захлаждането на Гълфстрийм ще наруши температурния баланс в северните ширини и на останалите незасегнати от вълните територии на Великобритания, Ирландия и Канада просто няма да може да се живее. Така според оценката на изследователи от университета в Торонто до 2110 г. нивото на Атлантическия океан край Ню Йорк може да се надигне с 1,3 до 1,5 метра в сравнение с днешното. Това ще бъде следствие от мощен гравитационен ефект, възникващ при топенето на големи полярни ледници. 

"Балканският Нострадамус", както наричат българката Вангелия Гущерова, неведнъж е предсказвала, че огромни части от света ще останат под вода, като за България, пророчицата казва: "България ке остане като остров, затова не напускайте я, а се връщайте тук". Според нейни думи, записани в документален филм, пророчицата казва също, че в Тихия океан ще има силни земетресения, които ще предизвикат цунамита. Западният бряг на Щатите също е застрашен, казва петричката пророчица. Баба Ванга смята, че българите сме богопомазана нация и начинът да се спасим е като останем в страната. "Да се върнат всички до 2025 г.", заръча в един от филмите си Ванга. Именно след тази година според нея започват преразпределението на света и климатични катаклизми в световен мащаб.

Освен Ванга пророчества, свързани с цунамита, икономически кризи и глад ,са правени и от Учителя на "Бялото братство" Петър Дънов, както и от "лечителят на душите", както наричат дядо Влайчо.

Тази година се навършват 26 години без пророчицата Ванга. Стотици миряни ще бъдат в манастирския комплекс на ясновидката още от уикенда в местността Рупите. Те ще почетат паметта на ясновидката, която си отиде от този свят на 11 август 1996 година. Свещеник ще отслужи в 11,00 часа панихида и заупокойна литургия на гроба на Ванга до храма "Света Петка Българска", който бе издигнат по нейна воля и заръка.
 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Вангел

Вангел

08.08.2022 | 17:26

пр.4ск28: - И ви казах,И пак ще повторя - не хранете големия звяр,що плува в Голямата вода,с остатъци от вашата храна,не му давайте от вашата връсна вода; - Защото гибелно е това за всички,и всичко живо ще страда,и по море,и по суша; - Защото голям е Звярът,голямо е червото му,а вълните морски от газовете му ще опустошат де що има суша!Казах! *

Отговори
0 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?