Олга Ускова: Два рептила се борят за власт след изборите

Бизнес дамата Олга Ускова патентова програма "Кодер", която може да разчете по снимка духовния профил на всеки човек на Земята. Известната блондинка разкри какво показва машината за някои от лидерите на партии, участвали във вота в неделя.

Данните на Олга сочат, че Бойко Борисов е от породата рептил. Според световна конспиративна теория, именно митичните рептили управляват света. Борисов знае къде е допуснал грешка, но има още резерв от духовни сили. Направил е много и е готов да отговаря за всичко и да върви напред.

Слави Трифонов също е рептил, в момента той е активен и готов да побеждава на всяка цена. „Говорят му гущери и дракони в ушите, чува навсякъде и има 4 лица като Шива“, казва Ускова. Според апарата й се оказва, че битката за властта ще е именно между двата рептила - Слави и Бойко.

За Корнелия Нинова програмата казва, че е прероден църковен ​водач и в предишния си живот е служила на Църквата. Трябва по-често да ходи по манастири, за да има повече духовни сили за борба с рептили.

Мая Манолова пък е прероден испански генерал, който има войнствен дух. Душата й е на победител. Готова е да смачка всеки, като в испанския танц фадо.

За лидера на Демократична България  Христо Иванов блондинката казва, че е гръцки император с корона, който може и да те предаде, само и само да победи. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Стасий

Стасий

07.04.2021 | 17:43

Съвсем му изтървахме края

Отговори
7 1
Това е началото

Това е началото

07.04.2021 | 18:19

На края ...Още какво ни чака.. Тогава ще се вайкат ко стана??? Бойко и Герб ще им се видят като Слънце

Отговори
4 0
Ha ha ha

Ha ha ha

07.04.2021 | 17:32

Riptil podobie na izvanzemen s choveshki obraz.

Отговори
0 1

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?