49

Окото им не трепна! Петканов и Богданска мамили брутално за раздялата си

Въпреки че вече официално са разведени от месеци насам, сагата между Алекс Богданска и Дани Петканов явно има още доста неизлъчвани епизоди. Поне ако съдим по реакциите и на двамата в социалните мрежи. И не само там.

 
 

Наскоро пред Мон Дьо моделката призна за каква болка става дума след раздялата и дали изобщо има надежда двамата отново да се съберат един ден. По думите й тя и Даниел са излъгали своите последователи, обявявайки раздялата си. Тогава в публикацията в Instagram двамата написаха, че са "решили" да се разделят, като това създало впечатление, че решението е взаимно. Но не такава е истината. Решението било на Даниел и било взето още през ноември. 

 Именно тогава, през ноември миналата година, Лудия репортер поискал да се раздели с моделката, като й казал, че не може да продължи напред с нея. А тя в този момент си мислела дори за второ дете.

В интервюто моделката заяви, че последно е била истински и напълно щастлива преди 3 години – тогава имала семейство, дете, кариера. А сега... сега се учи да е щастлива наново. Вече като самотна и работеща майка. Но е категорична – връщане назад към Даниел няма, а към момента и в живота ѝ няма място за нова любов. Причината? Тя се чувства емоционално осакатена, а единственият ѝ фокус е върху това да осигури сигурност и спокойствие за детето си.

И все пак, ако се стигне до нова връзка, Богданска е категорична – повече няма да допусне да загърби себе си, пише show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
има ли още от ТЕЗИ мене не ме мисли

има ли още от ТЕЗИ мене не ме мисли

23.09.2022 | 11:56

И все пак, ако се стигне до нова връзка, Богданска е категорична – повече няма да допусне да загърби себе си, пише show.blitz.bg И още нещо за тази прекрасна двойка...кой блиц, кои новини и защо ли пък???? ОТНОВО НИ ЗАНИМАВАТ С ТЕЗИ

Отговори
2 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?