4232

Окепази се за едното нищо: Антония Петрова подплаши мрежата, заприлича на... СНИМКА

Антония, която през май навърши 40, се е подложила на уплътняване на скулите и лифтинг заради появилите се първи бръчки по лицето й

 

Антония Петрова тотално се oкепази. „Мис България 2009“ за пореден път посегна към скалпела. Антония, която през май навърши 40, се е подложила на уплътняване на скулите и лифтинг заради появилите се първи бръчки по лицето й. Променени са и зъбите на единствената българка, която носи титлите „Мис България“ и „Мис Русия“. Те обаче изглеждат сякаш ги е крала отнякъде в тъмните часове на деня. Така и не става ясно на коя клиника се е доверила бившата миска, но определено интервенцията й не може да се нарече успешна. И докато някои твърдят, че е изръсила 20 бона за новото си чене, според други се е направила за смях с обработка на снимките чрез специално приложение за смартфони, предлагащо най-различни възможности - от промяна в овала на лицето, през добавяне на руж и очна линия, та до подмяна на зъбите.

hotarena

Доста прохождащи инфлуенсъри се доверяват на въпросното приложение, тъй като е безплатно, но очевидно не е от най-сполучливите. Ако пък прекалите с функциите му, ще получите обратен ефект като този на наперената перничанка. За съжаление, резултатът при Антония е толкова ужасяващ, че зевзеци й препоръчват да се скрие до идването на Хелоуин. Освен че цялата е подпухнала, кожата й е твърде повдигната нагоре, което е придало странна форма на веждите й. Те стигат до средата на челото й, променяйки цялостната й визия.

„Окепази се за едното нищо! Преди поне имаше някакво излъчване. Сега съвсем си заслужи прякора „Мис Крокодил“, клатят глава в мрежата.

Злостните коментари обаче изобщо не притесняват нито миската от Перник, нито мъжа й. Наскоро двамата отвориха циклотронен комплекс за производство на радиофармацевтици в Панагюрище, и създадоха радиофармацевтична компания.

След успешната сделка Антония и мъжът й Ивайло харчат парите си на почивка в Мароко.

„От момента, в който стъпих на мароканска земя, бях запленена от магията на тази страна. Колоритните пазари, вкусната храна, дружелюбните хора и уникалната архитектура ме накараха да се влюбя в Мароко от пръв поглед“, разказа Петрова, пише hotarena.bg.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?