49

Огромен успех за Мисис Европа Манита Вартан на представянето на първата ѝ книга в Капана

Истински фурор предизвика промоцията на книгата на Манита Вартан - "В кухнята на Мисис България". В навечерието на най-светлия християнски празник тя събра повече от 100 души в Club 22 - Капана на коктейл, богат на арменски специалитети, арменски коняк, домашно приготвени ястия и много изненади.

Първият тираж от кулинарния проект на миската се разпродаде за часове и се превърна в желан коледен подарък. Съдържа 20 арменски рецепти, богато аранжирани от красиви илюстрации, биография, както и кадри от кулинарното предаване, в което Мисис Европа финишира първа.

По време на речта си Манита сподели, че приходите от продажбите ще подпомогнат предстоящ концерт на млади български таланти под неин патронаж в началото на 2024 година.

Събитието в Капана посетиха хора от местната власт, директори, учители, лица от местния хайлайф, както и гости от софийския елит.

Ярко впечатление направи присъствието на Мис България Венцислава Тафкова, с която двете са много близки, както засне нашата камера. Сред гостите бяха съща известната народна певица Ваня Великова, Дама на годината Виолета Щерева, бизнес дамата Катя Мачуганова - наскоро корица на сп. Forbes, и други.

В съботната вечер социалните мрежи на красавиците закипяха от лайфове и сторита. Манита смени два аутфита по време на събитието, дело на български дизайнери - Илия Илиев и Лиляна Лулу. Неведнъж миската подчертава, че избира български брандове и подкрепя сърдечно българското производство. Красавицата омая своите гости в снежнобял костюм, който прекрасно подчертаваше екзотичните ѝ черти. Разказа историята на любовта си към кулинарията, породена още в детството ѝ, когато за нея се е грижила нейната баба Манник, която също бе сред гостите, въпреки завидната ѝ възраст.

Последваха няколко изказвания, както и томбола с подаръци за гостите. Отрупана от цветя и подаръци, красавицата разписа над 150 екземпляра от книгата, като обърна специално внимание на всички, които я бяха уважили с присъствието си. Предстоят промоции в още няколко български града, както и в столицата.

Книгата е налична за поръчки онлайн в социалните мрежи на Манита Вартан, а приходите от нея ще продължават да се използват благотворително.

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?