4232

Ограбиха внучката на Тодор Колев! Готви мощен ответен удар... СНИМКА

Внучката на Тодор Колев - Теодора Кулева, стана жертва на много нагла кражба, а новината за случилото се наскоро обяви самата тя в социалните мрежи

 

От думите на Кулева става ясно, че са й откраднати бижута на стойност над 5000 лв., но не само финансовата им стойност има значение в случая. Оказва се, че накитите имат огромен сантимент за Теодора - тъй като са правени някога по поръчка и са наследство от бабата и дядото на блондинката.

Това, което ще направи Теодора оттук нататък обаче, със сигурност ще стъжни живота на крадливата й доскорошна чистачка!

Припомняме и какво написа Теодора за случилото се във фейсбук:

"КРАДЕЦ!! Моля, приятели, споделяйте, защото нямам друг шанс, полицията е много бавна! Тази жена влезна да работи като чистачка при мен и ме ограби! Открадна златна масивна гривна 24 к. Заедно с два синджира - един с кръст и един с Богородица. Златото беше на висока стойност! След като се свързах с дъщеря ѝ и с нея, тя призна за кражбата и каза, че ги е взела, без да иска, но вече ги е изхвърлила на боклука!

След тези лъжи успях да намеря други нейни жертви, от които е крала големи суми пари! Моля, споделяйте и никога не я взимайте на работа!", написа Кулева и нагледно прикачи снимка с профила на въпросната жена, който малко след грозната ситуация бе изтрит. Става дума за жена на средна възраст, живееща в гр. Костенец, на име Йорданка Герина.

Според жертвата на обира Герина работи и за други семейства с възможности и това не е първият случай на кражба от нея. Наследницата на Тодор Колев апелира всички да бъдат особено внимателни с нея, когато я допускат в домовете си!

 

 

БЛИЦ

Очаквано след поста на Теодора Кулева, последваха десетки коментари от страна на последователите й във виртуалното пространство. Някои я подтикват дори да се обърне към съда.

Още по-любопитна подробност в случая е, че се появиха дори спекулации, че дъщерята на крадлата е в любовни отношения с депутата от листата на БСП – Иван Ченчев. – а някои от коментиращите дори написаха: "Каквато майката, такава и дъщерята – един дол дренки…".

През вчерашния ден Кулева и други потърпевши на чистачката са подали жалба до полицията, а Теодора дори е предоставила и запис, пише show.blitz.bg.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?