49

Ограбиха я! Известен колега на Андреа я излъга с 10 бона, вижте кой...

Фолк певицата продължава със скандалите около себе си

Този път обвини известен колега, че й дължи 10 бона. Това стана ясно от видео, качено в TikTok.

Клипът се вижда, че е извадка от лайф, в който Андреа е коментирала темата и е отговаряла на въпроси на феновете си. 

Изпадналият в немилост колега е изпълнителят Джордан, който се оказа, че виси на певицата с 10 хиляди лева. 

"Като има хонорар може да отдели 10 хиляди лева. Не е за парите, а за честта, но то там къде търсиш чест! Преди знаех, че няма възможност ама сега да не се крие. Кво се занимавам.",

отсече блондинката. 

Преди няколко години двамата имаха обща песен и вероятно е била платена от Андреа. Сега, виждайки как кариерата на Джордан е тръгнала стремглаво нагоре, певицата се опитва да измъкне някой лев, след като нея никой не я иска за участия.А изглежда, че на Джордан изобщо не му пука и продължава да жъне успехите си, като хонорарът му стигна 10 бона, почти се доближава до топ звездите Галена и Преслава, които от няколко месеца извиват глас срещу 12 бона, предаде show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
10 коментара
ДядоСоки

ДядоСоки

14.03.2024 | 21:30

Николета Лозанова роди от Любовника си и лАже Ники Михайлове за да може да го завърже да му харчи парите и ползва имуществото, но много скоро Ники Михайлов, ще разбере че уличницата НиКлозета го е иСмамила и е зЪбременяла от любовника си с който се прикриваха от Ники и си правеха кефа на гърба на Ники и тогава, ще я изхърли заедно с чуждото чаве при този които и го е напрвил. Номера и да оплете в мрежите си богат мъж за да я издържа докато е жива няма да и мине,няма да и се получи да се прикрива и да лъже!

Отговори
2 0
ДядоСоки

ДядоСоки

14.03.2024 | 21:29

Николета Лозанова роди от Любовника си и лъже Ники Михайлове за да може да го завърже да му харчи парите и ползва имуществото, но много скоро Ники Михайлов, ще разбере че ууличницата НиКлозета го е иСмамила и е забременяла от любовника си с който се прикриваха от Ники и си правеха кефа на гърба на Ники и тогава, ще я изхърли заедно с чуждото чаве при този които и го е напрвил. Номера и да оплете в мрежите си богат мъж за да я издържа докато е жива няма да и мине,няма да и се получи да се прикрива и да лъже!

Отговори
1 0
ДядоСоки

ДядоСоки

14.03.2024 | 21:28

Николета Лозанова роди от Любовника си и лъже Ники Михайлове за да може да го завърже да му харчи парите и ползва имуществото, но много скоро Ники Михайлов, ще разбере че уличницата НиКлозета го е иСмамила и е забременяла от любовника си с който се прикриваха от Ники и си правеха кефа на гърба на Ники и тогава, ще я изхърли заедно с чуждото чаве при този които и го е напрвил. Номера и да оплете в мрежите си богат мъж за да я издържа докато е жива няма да и мине,няма да и се получи да се прикрива и да лъже!

Отговори
1 0
ДядоСоки

ДядоСоки

14.03.2024 | 21:27

Николета Лозанова роди от Любовника си и лъже Ники Михайлове за да може да го завърже да му харчи парите и ползва имуществото, но много скоро Ники Михайлов, ще разбере че уУличницата НиКлозета го е измамила и е зЪбременяла от любовника си с който се прикриваха от Ники и си правеха кефа на гърба на Ники и тогава, ще я изхърли заедно с чуждото чаве при този които и го е напрвил. Номера и да оплете в мрежите си богат мъж за да я издържа докато е жива няма да и мине,няма да и се получи да се прикрива и да лъже!

Отговори
1 0
ДядоСоки

ДядоСоки

14.03.2024 | 21:27

Николета Лозанова роди от Любовника си и лАже Ники Михайлове за да може да го завърже да му харчи парите и ползва имуществото, но много скоро Ники Михайлов, ще разбере че уличницата НиКлозета го е измамила и е зЪбременяла от любовника си с който се прикриваха от Ники и си правеха кефа на гърба на Ники и тогава, ще я изхърли заедно с чуждото чаве при този които и го е напрвил. Номера и да оплете в мрежите си богат мъж за да я издържа докато е жива няма да и мине,няма да и се получи да се прикрива и да лъже!

Отговори
1 0
ДядоСоки

ДядоСоки

14.03.2024 | 21:26

Николета Лозанова роди от Любовника си и лъже Ники Михайлове за да може да го завърже да му харчи парите и ползва имуществото, но много скоро Ники Михайлов, ще разбере че Ууличницата НиКлозета го е измамила и е забременяла от любовника си с който се прикриваха от Ники и си правеха кефа на гърба на Ники и тогава, ще я иСхърли заедно с чуждото чаве при този които и го е напрвил. Номера и да оплете в мрежите си богат мъж за да я иСдържа докато е жива няма да и мине,няма да и се получи да се прикрива и да лъже!

Отговори
1 0
Задължително

Задължително

14.03.2024 | 11:18

Поредната статия за Тодорка и нейните проблеми.

Отговори
5 1
Анти чалгар

Анти чалгар

14.03.2024 | 11:17

А престанете с това женско нещо бе .

Отговори
4 1
Асен

Асен

14.03.2024 | 11:00

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст.! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://mub.me/mens

Отговори
0 4
Европеец

Европеец

14.03.2024 | 10:46

марица каква е тази снимка в действителност няма нищо общо с андрея вие виждали сте я не пускайте фалшиви снимки преди 10 и повече години

Отговори
4 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?