49

Огнен ад край печката! Пожар избухна в MasterChef

Амбициите на хоби-готвачите в MasterChef стават все по-големи, но промените в регламента, които ще ги изненадат този петък и събота от 20:00 ч. по bTV., ще предизвикат обрат в надпреварата.

„Кутията на MasterChef“ в петък ще припомни на хоби-готвачите летните страсти като ги предизвика да приготвят ястие с нерафинирана морска сол. Емоциите ще са наистина горещи, тъй като кухнята на шоуто ще избухне в пламъци – и буквално, и преносно. Победителят в предизвикателство ще се изправи очи в очи с най-суровия член на журито – chef Илиан Кустев, като участва в неговия мастър-клас. Той ще покаже своя авторска рецепта за патешко магре, а един от учениците, участващ също в предизвикателството, ще възкликне: „Това е най-хубавия ми ден тук!“. По време на стрес-теста пък тайни съставки ще спънат кулинарите в борбата им за оставане в предаването.

В събота тестът за креативност ще покаже, че невинаги всичко е такова, каквото изглежда. Участникът, който се справи най-добре в предизвикателството, не само ще се сдобие със заветната мастър-престилка, но и ще чуе думите на chef Александър Таралежков: „Това привидно забавно задание според мен показа на всички, че всъщност ти си един изключително опасен противник!“ Отборната битка този път ще протече по съвсем различен регламент, а гостите в ресторанта на MasterChef ще бъдат десетте най-изявени кулинарни експерти в България. 

Единственото спасение от капризните гости се крие във френската класика, с която хоби-готвачите ще се сблъскат на елиминацията. Ястието „кордон бльо“ изисква най-високите стандарти за приготвяне, защото е правено за рицарите от най-аристократичния рицарски орден във Франция. Изборът кой да отпадне няма да бъде никак лесен за журито, но в крайна сметка престилката си според chef Таралежков ще върне „истинска Желязна лейди“. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ццццу

ццццу

16.11.2023 | 11:40

Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук---> mub.me/medik

Отговори
0 2
Поредна

Поредна

16.11.2023 | 11:28

Готварска скука . Не гледам Босфор тв от години .

Отговори
2 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?