49
Следвайте ни

Огън момиче: Изписаха Сашка Васева, вече пее "O sole mio"

viber icon

Фолкпевицата Сашка Васева вече е изписана от германската клиника, където й направиха няколко операции, за да отстранят тумора в мозъка й.

В момента тя е настанена в център за рехабилитация. Това разказа съпругът й Христо Бакърджиев чрез видеовръзка от Германия в ефира на "Тази сутрин" по bTV.

"С добри темпове се подобрява здравословното й състояние – това показва огненият й темперамент, който проявява вече", каза Бакърджиев.

"Доколкото успяхме, бяхме заедно на коледните и новогодишни празници, разказа той.

Христо Бакърджиев сподели, че съпругата му вече пее с доста силен глас. "По-скоро пее италиански песни – "O sole mio", "Ave Maria", "Mamma, son tanto felice". Също пее и на сръбски – "Йорговани", разкри той.

"Предстои дълъг път, за да се възстанови. Засега е в съвсем ранен стадий – напредва, но не е толкова бързо и лесно", каза Бакърджиев.

"Всеки се въздържа от по-точни прогнози, но около един или два месеца ще прекара в този център за рехабилитация", допълни той.

"Засега не сме се справили докрай със сумата. Познати помогнаха, но това е дълъг път", каза Христо Бакърджиев.

 

Коментари (2)

Маги

Маги

03.01.2022 | 16:03

От както се е почнало е така.. Както писахте съпругът й все говори за пари. Май това е най важното да "него". И стига с тези статии всеки ден. Повтарят се до безкрай.

Отговори
4 0
Тони

Тони

03.01.2022 | 13:46

Да е жива и здрава. Ама господин Съпругът прекалява. Все за пари говори.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?