4020

Огън, чар и професионализъм! ЧРД на пиарката на пожарната в Пловдив Таня Костадинова

Огнена, чаровна, истински професионалист. Това са само малка част от думите, с които засипват пиарката на пловдивската пожарна Таня Костадинова. Днес тя празнува рожден ден, който е трети поред сред смелите огнеборци. Именно на този отговорен пост бившата тв журналистка се чувства като у дома си и работи за издигане на престижа на пожарната служба. Толкова, че да се увери, че всяко едно геройство на пловдивските пожарникари е останало забелязано и оценено. 

Най-чаровната пиарка в историята е известна като феята на добрите новини. Напук на всички негативни и страшни заглавия, които ежедневно се появяват в медиите, Таня Костадинова не спира да да търси добрите примери и поуките, след което ги сервира подобаващо като един истински професионалист! 

Огнената пиарка обърна с главата надолу митовете, че пресаташетата мързелуват и се скатават от медиите. Напротив! Костадинова дава пример как пиар следва да общува с журналистите, да поддържа горещи контакти 24/7 и да поднася информацията по най-точния и подходящ начин. Така, че всеки да знае, че пожарникарите са едни от героите в нашето време. 

Навръх рождения си ден Костадинова получи голямо признание за мощната си активност през последните три години. Огненото момиче реализира десетки кампании и активности, с които засенчи пожарните служби в цялата страна. Именно затова й е връчена статуетка, която идва с голяма благодарност от ръководството на РДПБЗН-Пловдив. 

Със сигурност Костадинова е сбъднала мечтата на директора на службата в града под тепетата комисар Георги Мангараков за сърцат говорител, който ще се отдаде на 100 % в работата си. 


Екипът на „Марица“ й пожелава много здраве, щастие, късмет, пълно с любов сърце и безброй добри новини. Честит празник!
 
 
 

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?