Официално от bTV: Не един, а двама сменят Хекимян в "Тази сутрин"

Водещите на сутрешния блок по bTV стават двама, след като Антон Хекимян слезе от екран на 1 март. В ефира на "Тази сутрин" ще си партнират Биляна Гавазова и Златимир Йочев, съобщиха официално от телевизията.

Гавазова и досега е част от предаването и ще продължи да прави рубриката си “Чети етикета”, като същевременно ще е партньор на Йочев в сутрешните интервюта.

Журналистът е ново лице за Би Ти Ви, но има 14-годишен опит в телевизия. Той е водещ на сутрешния блок на “България он еър” и на практика днес е последният му ден в ефира там. Предаването му завърши с видео, подготвено от колегите му, в което те го изпращат с добри пожелания.

От понеделник мястото на Йочев в "България он еър" заема журналистът от БНТ Мирослав Димитров, който от два месеца е в екипа на сутрешния блок. 

Впрочем само преди два месеца в Би Ти Ви се премести и съпругата на Йочев - Марина Цекова, която преди това водеше новини по Нова тв.

Решението за промените е на новия директор на новините, актуалните предавания и спорта Антон Хекимян. “Пожелавам им успех и продължавам да работя заедно с тях и екипа на предаването, за да задаваме стандарта за успешен сутрешен блок в България”, каза той. Според запознати има вероятност Хекимян да води някои от рубриките в определени дни.

Със сигурност обаче ще има още нови елементи в блока от 1 март.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ТИлИвизиУнер

ТИлИвизиУнер

19.02.2021 | 14:26

Момчето е кюнлия от Аскюву! Ура,другаре!

Отговори
1 0
Емил

Емил

19.02.2021 | 10:43

И двамата са истински професионалисти в журналистическата професия. Успех занапред.

Отговори
1 1

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?