Следвайте ни

Официално: Гена Трайкова напуска bTV след Венелин Петков, ето кой още си тръгва

viber icon

Гена Трайкова напуска bTV след освобождаването на Венелин Петков. Тя е заявила намерението си пред новото ръководство още в края на миналата година. Тръгва си, след като е уточнила и последните подробности с Антон Хекимян, новия директор на новините, актуалните предавания и спорта.

Най-вероятно още утре новините на Би Ти Ви ще имат нов главен редактор.

"Да, Гена заяви желание да напусне, но ще дадем повече информация, включително за нейния наследник на поста, допълнително", казаха от Би Ти Ви пред "24 часа".

Решението на Гена Трайкова беше очаквано, тъй като тя беше най-близкият колега на Венелин Петков в продължение на 20 години. Дълго време двамата водеха централните новини на Би Ти Ви, а от 2014 г. ги ръководеха съвместно.

Освен Гена Трайкова вероятно от телевизията ще си тръгне и Валя Гиздарска, която е шеф на актуалните предавания.

Очаква се на двата поста да бъдат назначени хора, избрани от Хекимян, като е много вероятно те да са от продуцентския екип на "Тази сутрин" - предаването, което той води от 7 години. Почти сигурно е, че мястото на Гиздарска ще бъде заето от Искра Владимирова - дългогодишен продуцент на сутрешния блок.

В спортния отдел засега не се предвиждат промени. Шеф там е журналистката Владислава Лазарова.

Коментари (3)

Ние

Ние

21.01.2021 | 20:21

Сменете ги всички пелтечат мънкат сричат и са неграмотни до безумие. Омръзнали са на всички зрители, досадни и от създаването на телевизията. Направете нови предавания с грамотни и лице приятни физиономии. Проверявайте знаят ли български език.

Отговори
11 2
Зрител

Зрител

21.01.2021 | 20:04

Аз съм напуснал БТВ като зрител, доста отдавна...

Отговори
9 1
КОКО

КОКО

21.01.2021 | 19:29

МОМЕНТ ДА ГО ПРЕМЕСТЯ

Отговори
9 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай