3906

Официално: Ето кои са водещите на "Денсинг Старс" СНИМКА

Официално: Ето кои са водещите на "Денсинг Старс" 

 

Алекс Раева влиза като ководеща на бляскавото танцувално шоу "Денсинг Старс". Тя ще си партнира с топ комика Краси Радков, за когото наскоро се разбра, че ще е човекът, който ще "води бала" от малкия екран. Алекс е избрана заради невероятния й артистизъм, заради който Рачков наскоро я нарече с обич "малко лудичка".

 

 

Ръка за ръка Раева и Радков /според водещи БГ нумеролози двете идентични букви на техните фалимии носели щастие както на тяхното партньорство, така и на цялото шоу!/ ще съпреживяват на живо емоциите на участниците и техните половинки в танците.  Двамата ще разведряват с усмивка натрупаното напрежение по време на елиминационните етапи и ще забавляват, а те са доказали отдавна, че се висока топка в това, зрителите и гостите в публиката от високата сцена на ефектното риалити. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Zambol

Zambol

25.01.2024 | 12:24

Който иска да го води това тази тв не я гледам от години. И не харесвам такива формати с танци или пеене и други подобни изгъзици.

Отговори
2 0
Тв критик

Тв критик

25.01.2024 | 12:23

Това няма да го гледа . Не си губя времето с безполезни шоу програми. И едни и същи хора се подвизават по разните тв канали.

Отговори
1 0
ами,

ами,

24.01.2024 | 17:38

У Босфор тв. И Нова Чалгарска телевизии все едни и същи-бивша Рачковица,бивша Славчовица,сега и баба ви Вуна.Дежурните омръзнали на всички -Рачков, Ненчо Балабанов, Ники Кънчев, мамин Шашко, многострадална Шашка Сърчаджиева, Фънки и цял рояк чалгари, Стоичков изкачаш като кукувичка от часовник по всяко време на денонощието.Творческо безсилие, жалък манталитет и шуробаджанащина у програмните директори което разваля всяко шоу.

Отговори
2 0
Габи

Габи

24.01.2024 | 15:06

След като не можаха да уредят "комика "Радков в Стани богат, решиха да го спуснат в друго нямащо нищо общо с глупавите скечове в 7/8.Слави се е постарал достатъчно. Радков, Рачков, Геро Азис и Стоичков са вечното присъствие в рекламите и натрапване за водещи.

Отговори
3 3

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?