1939

Официално е! Шоуто на Рачков си заминава, а той ще...

Тази събота от 20:00 ч. по NOVA е големият финал на първия сезон на „С Рачков всичко е възможно“, съобщиха официално от телевизията.

В шоуто участваха над 60 известни личности, които с широка усмивка се впускана в оригиналните игри. В края на есенния сезон, Димитър Рачков ще се присъедини към участниците и за първи път ще изпробва всички игри, а неговото място на водещ ще заеме един от най-колоритните образи в шоуто – Герасим Георгиев - Геро.

В щурите предизвикателства Геро ще посрещне още седем от най-забавните звезди, които вече са се качвали на сцената на шоуто – Борислав Захариев, Елена Атанасова, Станимир Гъмов, Елен Колева, Румен Угрински, Криско и Милица Гладнишка. С опита си от предишните предавания, те ще се хвърлят в приключението с още по-голямо желание и страст.
 
Предаването разочарова зрителите още след първото си излъчване и макар от телевизията да твърдят, че гледаме края на първи сезон, втори едва ли ще има. Рачков със сигурност ще води "Като две капки вода" през пролетта и няма как да се появява през ден-в събота и понеделник на екрана, така че със сигурност "С Рачков всичко е възможно" отива в историята.
 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Тв критик

Тв критик

02.12.2022 | 10:28

Дано е завинаги стига толкова простотия и кич от екрана .

Отговори
4 0

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?