Следвайте ни

Очите на четири за Скорпиона, неделно вълнение за Водолея

viber icon

Овен

Неделя е успешен ден за Овните. Трудностите, които Ви блокират работата до обед са преодолими. Запазете спокойствие! Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване!
Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте!Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие.
Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност! Утре всичко тръгва по вода.

Телец

Неделя е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак.
След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари! Не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Влагате желание в работата си и това ще си личи по резултатите.
Доволни сте от постигнатото, но това не Ви прави по-малко внимателни и към околните. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки!

Близнаци

Денят ще е белязан с преобразуване на космическата енергия.
Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре!
Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Бъдете ведри и отговорни към себе си!

Рак

Неделя е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак.Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си.
Неделя е благоприятен ден за Раците и обещава успех във всичко. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство.
Но не бързайте към новата си любовна победа! Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Бъдете дипломатични и тактични, Раци!

Лъв

Денят ще Ви обещава големи промени в живота. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания!
Може да се погрижите за здравето си – занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре! Определено ще сте за пример в работата. Хубав момент да научите и другите на своите методи за подредба, така и на Вас ще Ви е по-лесно впоследствие.
Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията! Бъдете толерантни към чуждото мнение!

Дева

Неделя ще е благоприятен ден за Девите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно.
Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си! Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си.
Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Завършете дълго отлагана работа. Малко по-нервен е утрешния ден, защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно.
Бъдете внимателни в действията си!

Везни

Неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Усърдната Ви работа със сигурност ще се отрази благотворно на финансовото Ви състояние.
Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни.Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Грижете се добре за здравето си!
Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения!
Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Скорпион

В неделя внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Грижете се за спокойствието си. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте!
Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари! Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно!
Днес сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията ви. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено!

Стрелец

В неделя за представителите на зодия Стрелец възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Днес е ден за домашни дела.
Изясняват се нещата и в любовта. Задълбочената работа при изпълнение на поставените задачи ще даде добри резултати. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве!
Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат!

Козирог

Денят ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. В професионален аспект може да възникнат проблеми, които ще предизвикат промени.
Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност – за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи.
Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали! В неделя се движете повече и планирайте срещи.
Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви.

Водолей

Неделя ще внесе известно вълнение сред Водолеите. Денят ще е добър ден за обсъждане на договори и сделки, но не бързайте да давате съгласието си!
Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност! Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата.
Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. В заключение Неделя не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Риби

Неделя е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си!
Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Ярки любовни постижения. Харчите пари за лични неща. Неделя е особено благоприятен и успешен за контакти. Денят ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си.
В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?