Следвайте ни

Очите на четири за Лъва, Стрелецът получава неочакваното

viber icon

Овен

Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Утре вечер се посветете на семейството си. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. До обед отделяте повече внимание на работата, участвате в неприятни събрания и обсъждания, на които едва ли ще се вземат отговорни решения. Утрешният ден ще е добър за покупки след работно време. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Щастливи числа: 2,16,35,9,40,20

Телец

Четвъртък ще е доста активен и динамичен за почти всички Телци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Четвъртък е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Телците. Напредък в работата ще Ви осигури допълнителни източници на доходи. Изясняват се нещата и в любовта. Бъдете борбени.

Щастливи числа: 3,25,21,23,19,46

Близнаци

Четвъртък е успешен ден за Близнаците. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. Утрешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Утре вечер се посветете на семейството си. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Щастливи числа: 39,38,9,30,31,19

Рак

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. С малко пари можете да постигнете много. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Опитите на някои Раци да действат за смяна на работата, или да се насочат към нова делова сфера ще претърпят успех. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Щастливи числа: 43,42,18,40,0,19

Лъв

Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Имате желание да пътувате, поради което на работното място сте отпуснати и без желание за работа. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Утре обърнете внимание на отношенията си. Обърнете внимание и на хората в дома си. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Щастливи числа: 5,45,27,33,21,44

Дева

Голям процент от Девите са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Звездите Ви съветват да приключите започнатата работа, предстоят Ви ангажименти, които да отнемат много сили и време. Утрешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Утре Девите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Щастливи числа: 22,15,40,29,9,11

Везни

Четвъртък е твърде ползотворен ден и ще радва Везните със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. В интимния живот емоциите са смесени. Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването ѝ, затова не губите ценно време. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Щастливи числа: 15,45,8,22,5,10

Скорпион

В четвъртък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Утре е ден за домашни дела. Звездите Ви съветват да приключите започнатата работа, предстоят Ви ангажименти, които да отнемат много сили и време. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Щастливи числа: 41,2,46,31,9,39

Стрелец

В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Утрешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Бъдете умерени в работата си и в думите си. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Щастливи числа: 27,12,41,0,29,25

Козирог

Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Утре Козирозите трябва да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и личните си цели. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Изясняват се нещата и в любовта. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Щастливи числа: 41,33,26,13,40,2

Водолей

Четвъртък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Деловите контакти са затруднени, защото не искате да прекъсвате работата си. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. четвъртък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Щастливи числа: 10,21,37,31,9,46

Риби

Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Рибите. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Щастливи числа: 12,45,26,28,25,22

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?